Tom Cruise amână filmările pentru „Top Gun 2” dintr-un motiv uimitor

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:06
Tom Cruise a decis să amâne filmările pentru filmul „Top Gun 2” pentru că dorește să învețe să piloteze avioane de vânătoare pentru a-și face cascadoriile cât mai realistice.

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, este cunoscut pentru faptul că insistă să își facă singur cascadoriile.  În acest sens, pentru pelicula „Mission Impossible: Ghost Protocol” el a escaladat celebra clădire Burj Khalifa din Dubai, iar pentru „Fallout” a învățat să facă o săritură complexă dintr-un avion.

Potrivit unei surse din echipa de producție citată de Daily Mail, Tom Cruise are licență de pilot, dar aceasta nu acoperă și avioanele de vânătoare.

Așadat, filmările pentru „Top Gun 2” ar putea fi amânate cu mai multe luni.

Cu o poveste situată în zilele noastre şi tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

Filmul „Top Gun” din 1986 cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer şi Michael Ironside, a avut încasări de 350 de milioane de dolari la nivel mondial.

Lungmetrajul prezintă competiţia dintre membrii unei echipe de studenţi a unei şcoli de aviaţie de elită din SUA, dar şi povestea de dragoste dintre unul dintre aceştia şi o profesoară.

Citește și: De ce nu mai ține legătura Nicole Kidman cu cei doi copii adoptați: „Acum sunt capabili să ia propriile decizii”

Citește și: Cum a ajuns unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume să fie falit. Suma incredibilă pe care Ronaldinho o are în conturi

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter