The Sandman e deja istorie, Netflix are un nou serial de locul 1

De Unica.ro, pe

The Sandman este unul dintre cele mai bune seriale pe care Netflix le-a lansat în ultimul timp și, deși rămâne popular în rândul telespectatorilor – și, probabil, va avea și un sezon 2 – și-a pierdut fotoliul de lider odată cu apariția noului thriller Echoes, acum noul număr unu pe Netflix.

Echoes este, în comparație cu Sandman, o dramă mult mai simplă, deși are foarte multe răstunări de situație. Premisa de la care pleacă filmul este următoarea: „Gemenele identice Leni și Gina și-au schimbat identitatea între ele, în secret, în urmă cu mai mulți ani. Dar când una dintre surori dispare, viețile amândurora încep să se destrame”.

Actrița principală din Echoes: Michelle Monaghan

Cele două gemene sunt interpretate de actrița Michelle Monaghan, cunoscută din Mission: Impossible, dar și din comedia romantică „Mireasa e iubita mea!”, acolo unde îl are ca partener pe Patrich „McDreamy” Dempsey.

Criticii au avut opinii destul de diferite în privința Echoes. În timp ce pe Rotten Tomatoes are doar 29 %, în timp ce în Variety și The Wrap sunt recenzii pozitive.

„Este întortocheat, dar repetitiv, asigurându-vă că fiecare moment al intrigii primește mai multe scene de marinat. În tot acest timp, Michelle Monaghan se aruncă în provocarea de a portretiza gemeni cu libertatea delirantă pe care o permite cadrul hiperbolic al spectacolului”, notează Variety.

Va fi noul loc 1 la nivel global pe Netflix

Potrivit Netflix din Marea Britanie, Echoes este în prezent pe primul loc în această țară. Și în România, Echoes a depășit Sandman și se clasează, astăzi, pe locul 3 în topul vizionărilor. Per total, la nivel global, aând în vedere că Echoes este show-ul mai nou, este probabil ca acesta să treacă pe primul loc în câteva zile.

Au fost câteva săptămâni încărcate pentru Netflix, serviciul dezvăluind un nou teaser pentru Addams Family și un nou episod din The Sandman.

Netflix trebuie să continue să intensifice emisiunile pe care le lansează, deoarece HBO are acum House of the Dragon, iar show-ul The Lord of the Rings de la Prime Video strânge recenzii fantastice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter