Evenimente de weekend: târguri şi concerte de neratat

De Nicoleta Galeteanu, pe

Vremea rămâne de partea noastră, chiar dacă ne apropiem cu paşi repezi de sărbători, dar, ce este esenţial, nici de distracţie nu ne putem plânge.
Weekend-ul vine cu invitaţii la concerte şi spectacole extraordinare, târguri şi filme.
Iată unde să mewrgi în oraş.

Sander Van Doorn

 
Este cel mai în vogă DJ al momentului, iar asta este cu siguranţă o garanţie a show-ului incendiar pe care Sander van Doorn îl face de fiecare dată.

Prin stilul său dinamic şi exuberant, artistul va transmite de la platane pofta de viaţă şi de distracţie celor care vor fi prezenţi la Arenele Romane, astă seară de la ora 21:00.

Pretul biletelor este de 45 lei sau 65 lei la intrare.

Nuevo Tango Quintet în concert

La 90 de ani de la naşterea celui mai apreciat compozitor argentinian, muzica lui Astor Piazzolla poate fi ascultată live, graţie celor cinci artişti care formează Nuevo Tango Quintet.

Spectacolul Anivertango pe care cei cinci virtuozi îl vor susţine astă seară la ArCuB conţine câteva dintre cele mai cunoscute piese ale marelui artist, îmbinând muzica clasică, folclorul şi jazzul.

Concertul începe de la ora 20.00, iar biletul costă 35 de lei, cel mai scump.

Târgul de Turism al României

În caz că nu ţi-ai făcut planuri pentru sărbători, târgul de turism de la Romexpo s-ar putea să îţi propună câteva oferte bune.

Bătrânul târg reuneşte, la ediţia de toamnă, toate ofertele agenţiilor şi tour-operatorilor de turism pentru vacanţa de iarnă în România.

Aşadar, în caz că vrei să petreci sărbătorile în stil autentic, până pe 6 noiembrie, între 10.00 şi 18.00, poţi face şi tu o vizită la Romexpo.

Spectacol Lord of The Dance

Maeştrii dansului, recunoscuţi în toată lumea, vin din nou în faţa publicului nostru, după ce toate spectacolele lor de până acum s-au desfăşurat cu casele închise.

Mai mult decât atât, irlandezii de la Lord Of The Dance vor face două reprezentaţii în aceeaşi zi, de dragul publicului său.

În regia şi coregrafia lui Michael Flatley, desemnat şi „cel mai rapid dansator de step”, spectacolul este de fiecare dată unul grandios.  Cele două show-uri sunt programate la orele 16:00 şi 20:00, sâmbătă, la Sala Palatului.

Preţul biletelor este între 100 şi 500 de lei.

Absolutely Fabulous Fair

Duminică, dă o raită la Villa Rodizio din Bucureşti, unde are loc târgul „Absolutely Fabulous”. Ai ocazia să o întâlneşti pe Melanie Galea, una dintre cele mai sonore bloggeriţe din Italia.

Iar la Green Hours, „GreenFair” te aşteaptă cu creaţii handmade şi lucruri de artă şi un pahar cu vin fiert.

Vezi ce premiere rulează la început de noiembrie în cinematografe.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter