3 premiere la cinema. Pe care o alegi?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ştrumfi, cowboy-i şi extratereştri vor anima marile ecrane în acest weekend, în două dintre cele mai aşteptate filme ale sfârştitului de vară.
Daniel Craig, Harrison Ford şi Olivia Wilde sunt primii cowboy-i care au de-a face cu OZN-urile, în timp ce simpaticii ştrumfi sunt prinşi în vraja malefică a lui Gargamel.

Iată ce poveşti îţi propun regizorii în acest weekend.

Cowboys & Extratereştri

Un thriller de acţiune filmat în Vestul Sălbatic, unde cowboy-ii nu se mai războiesc cu indienii, ci cu fiinţele inteligente din Univers, este un scenariu pe care sigur nu l-ai mai văzut.

Filmul se bazează pe romanul grafic „Cowboys and Aliens” creat de Scott Mitchell Rosenberg, care a scris şi „Men in Black”, iar subiectul este subiectul utzit este următorul:

1875, New Mexico. Un străin (Craig) se trezeşte într-un oraş din deşert, care este atacat de creaturi din cer. El posedă însă un secret care ar putea da oraşului o şansă de a lupta împotriva creaturilor. Ajutat de misterioasa Ella (Olivia Wilde), Străinul adună un comando cu orăşenii şi oamenii săi nelegiuiţi, războinicii Chiricahua Apache.

Ştrumfii/ The Smurfs

Readuşi la viaţă prin tehnica live-action şi animaţie, Ştrumfii din desenele animate ajung pe marile ecrane într-o comedie de familie simpatică pe care ar fi păcat să o ratezi.

Bazată pe o poveste creată de J. David Stem şi David N. Weiss, regizorul Raja Gosnell îi pune pe ştrumfi la mare încercare: îi aruncă direct inima New York-ului, în Central Park.

Izgoniţi de vrăjitorul cel rău, Gargamel, renumiţii pitici albaştri devin captivi în marea metropolă poreclită the Big Apple. Ei trebuie să-şi găsească urgent drumul spre satul lor, înainte ca vrăjitorul Gargamel să le dea de urmă.

O zi din viaţă/ Life in a Day

Kevin Macdonald şi Joseph Michael îţi propun un documentar interesant.
Filmul este creat pe baza materialelor video trimise de oameni din toată lumea, prin care lasă un mesaj generaţiilor viitoare despre cum era viaţa pe 24 iulie 2010.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter