Stil de viaţă

De Raluca Hagiu, pe

N-am ţinut niciodată o dietă. Şi nu pentru că nu-mi doream, uneori, să iau de pe sufletul cântarului câteva kilograme în plus, ci
pentru că mi s-a părut complicat.
Dar am ţinut cont de câteva reguli de bun-simţ: să nu mănânc seara, târziu, să beau cât mai multă apă, să nu exagerez cu dulciurile, să elimin din vocabular cuvântul fast-food. Apoi, am aplicat regula negocierii.
Dacă mi-e poftă de desert, îl accept cu plăcere, dar îmi promit că mă duc la sală. Dacă am o săptămână cu meniu light şi program susţinut de fitness, mă pre- miez, în weekend, cu (aproape) tot ce-mi doresc. Gustatul se acceptă, obligaţia de a termina tot din farfurie nu există. Dar cum o alimentaţie echilibrată nu este suficientă pentru a reînnoi garderoba de vară, mi-am reînnoit şi abonamentul la sală. Şi am început să testez tot felul de cursuri. La kangoo jumps sari şi arzi multe calorii, la pilates îţi tonifiezi muşchii, la zumba dansezi pe muzică latino şi irlandeză, la cycling „călătoreşti“ prin locuri nebănuite. N-am avut timp să mă plictisesc, pentru că, de fiecare dată, am încercat ceva nou.
Discuţiile despre dietă şi sport sunt prezente în fiecare zi în redacţia noastră. Şi pentru că suntem la curent cu tot ce e nou în domeniu, îţi propunem un număr special de wellness. Ghidul tău de pregătire pentru vară, „Operaţiunea Slim&Fit“ (pag. 100), îţi oferă informaţii şi inspiraţie pentru a-ţi recăpăta silueta într-un mod cât mai plăcut. Shimbări mărunte în alimentaţie, care aduc rezultate mari, lista de cumpărături a unui nutriţionist celebru, tendinţe în materie de fitness, metodele de slăbit ale vedetelor şi multe alte indicii care te ghidează pe drumul către silueta visată. |n paginile de modă găseşti piese cochete, ideale pentru sport (pag. 60), în cele de frumuseţe afli cum să ai un look fresh la finalul antrenamentului (pag. 80) şi la rubrica de reţete îţi oferim pe tavă câteva idei pentru o cină cu puţine calorii (pag. 112). Toate ingredientele pentru un stil de viaţă care să te facă să te simţi bine în pielea ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter