Şocant: Top 4 câştigători la loto blestemaţi. Vezi ce au păţit

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 15:09

Multă lume e de părere că viaţa lor s-ar schimba radical dacă ar câştiga la loto. Următorii 4 oameni au avut parte de această experienţă şi viaţa lor s-a schimbat, într-adevăr, dar în rău. Vezi ce au păţit aceşti câştigători la loto blestemaţi.

Evelyn Adams – a câştigat la loto de două ori şi acum trăieşte într-o rulotă

Toată lumea ştie că şansele de a câştiga la loterie sunt astronomice. Evelyn Adams, din New Jersey a reuşit imposibilul şi a câştigat de două ori, în 1985 şi 1986 suma de 5,4 milioane de dolari. Dar Adams avea o problemă cu jocurile de noroc şi locuia prea aproape de Atlantic City, un fel de Las Vegas mai mic. La peste 20 de ani de la dublul câştig care ar fi putut să-i asigure viaţa, Evelyn Adams trăieşte într-o rulotă în sărăcie lucie şi abia are ce mânca.

Jeffrey Dampier – A câştigat 20 de milioane la loterie şi a fost ucis de rudele lacome

Dacă aveaţi impresia că rudele vă dau dureri de cap de câte ori vin în vizită, ar fi bine să răsuflaţi uşuraţi. Americanul Jeffrey Dampier a avut parte de o soartă crudă după ce a câştigat premiul cel mare la loteria din Illinois în 1986. Deşi el a făcut multe cadouri scumpe familiei şi prietenilor (case, vacanţe exotice, maşini,etc), se pare că nu a fost de ajuns pentru cumnata lui. În 2005, cumnata milionarului Victoria şi iubitul acesteia l-au răpit pe bietul om şi l-au împuşcat în ceafă. Motivul invocat la proces a fost ciuda pe norocul altuia, iar cei doi ispăşesc pedepse cu închisoarea pe viaţă.
Citeşte mai departe şi vezi şi alte poveşti incredibile cu câştigători la loto blestemaţi. Vez ce au păţit pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter