Şocant: Poveşti incredibile cu oameni care se căsătoresc de zeci de ori

De Diana Zagrean, pe

La noi, cuplul Silviu Prigoană – Adriana Bahmuţeanu a ajuns celebru pentru mariajele repetate. Dar nu sunt singurii oameni din această lume care iubesc nunţile atât de mult ca despărţirile. Iată câteva poveşti incredibile cu oameni care nu se mai opresc din căsătorit, de multe ori cu aceeaşi persoană. Vezi cine a avut cele mai multe mariaje şi cu cine.

Femeia cu 23 de foşti soţi

Linda Wolfe are 68 de ani şi 23 de foşti soţi şi a intrat în Cartea Recordurilor drept Femeia cu cele mai multe căsătorii la activ. Ea a fost măritată de 23 de ori cu tot felul de bărbaţi, uneori de mai multe ori cu acelaşi bărbat.
Ea spune că cel mai bun amant a fost Jack Gourley, care era o fire aventuroasă, făcea baie noaptea în amre dezbrăcat şi o surprindea mereu cu câtev ceva. Au fost căsătoriţi de trei ori.
Wolfe a mai fost măritată cu un puşcăriaş cu un singur ochi, doi bărbaţi gay, doi boschetari, bărbaţi violenţi, care au înselat-o sau care aveau plăceri ciudate.
Ultimul ei soţ a fost Glynn Wolfe, care s-a căsătorit cu ea pentru a intra în Cartea Recordurilor drept Bărbatul cu cele mai multe căsătorii la activ. Linda a fost a 29-a soţie. El a murit un an mai târziu, la vârsta de 88 de ani.
De 12 ani, Linda Wolfe nu s-a mai căsătorit cu nimeni şi are grijă de nepoţi, dar spune că îi este foarte dor de rochia de mireasă şi că s-ar mai mărita încă odată, dacă partenerul potrivit ar apărea.

Citeşte şi Divorţul, cea mai profitabilă afacere a vedetelor

Cuplul care şi-a reînnoit jurămintele de 100 de ori

Lauren şi David Blair, din Hendersonville, Tennessee au 60, respectiv 58 de ani şi s-au căsătorit în 1984. De atunci, cei doi îndrăgostiţi nu se pot abţine şi îşi organizează periodic o nouă nuntă, la care îşi reînnoiesc jurămintele rostite în urmă cu 30 de ani.
Cei doi îşi reorganizează nunta atât de des, încât au ajuns la ceremonia cu numărul 100 şi au intrat în Cartea Recordurilor. Probabil că le place foarte mult luna de miere şi să dea petreceri cu mulţi invitaţi.
Citeşte mai departe despre oameni care nu s-au simţit satisfăcutţi de doar o nuntă în viaţă şi s-au tot căsătorit până au ajuns în Cartea Recordurilor, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter