Şocant: Ea are 27 de ani, el…72. Iată dovada că dragostea nu are limite

De Diana Zagrean, pe

Un cuplu cel puţin inedit face furori în presa britanică. Ea este o tânără de 27 de ani care şi-a găsit sufletul pereche. Până aici, nimic ciudat, doar că iubitul ei ar putea să-i fie…bunic.
Sarah Douglas, de 27 de ani din Marea Britanie spune că a fost dragoste la prima vedere şi că diferenţa de vârstă nici nu se simte, la cât de fericiţi sunt împreună.
Arthur Hughes tocmai se pregătea să aniverseze 50 de ani de căsnicie cu soţia lui, Maureen (69 de ani), cu care are doi copii de 45 şi 48 de ani. Într-o zi, el s-a întors acasă şi i-a explicat soţiei lui că totul s-a terminat şi că s-a îndrăgostit nebuneşte de antrenoarea lui de tenis, cu 45 de ani mai tânără ca el.
Şocant: Ea are 27 de ani, el…72. Iată dovada că dragostea nu are limite
Partea stranie este că femeia spune acelaşi lucru despre el şi îl numeşte sufletul ei pereche.
Cei doi s-au cunoscut pe când erau voluntari la o organizaţie caritabilă. Sarah este o fostă tânără speranţă a tenisului britanic, cu ambiţii la Wimbledon, dar care nu a reuşit performanţe notabile ulterior.
Şocant: Ea are 27 de ani, el…72. Iată dovada că dragostea nu are limite
Arthur, care a fost chiar medaliat de premierul Gordon Brown pentru munca caritabilă a declarat pentru The Sun că relaţia cu Sarah „a fost predestinată” şi că „diferenţa de vârstă nu înseamnă nimic atunci când întâlneşti dragostea vieţii tale”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter