Bernard Tomic, declarație șocantă la Australian Open: „Sigur am COVID-19”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 ianuarie 2022, 14:48

Jucătorul de tenis australian Bernard Tomic a anunțat chiar în timpul unui meci disputat la Australian Open că are COVID-19.

Bernard Tomic (29 de ani, 295 ATP) a șocat pe toată lumea în primul tur al calificărilor de la Australian Open. În al doilea set al partidei disputate cu rusul Roman Safiullin (24 de ani, 146 ATP), la 2-1 pentru Safiullin, Tomic i-a spus arbitrului că are COVID-19. Acesta a acuzat organizatorii că nu efectuează corect testele pentru depistarea bolii.

Sigur am COVID-19, sunt convins că în două zile o să ies pozitiv, te asigur. Te scot la cină dacă nu o sa fiu pozitiv, altfel îmi faci tu cinste cu mâncarea. 

Organizatorii îi lasă pe jucători să intre pe teren pe baza testelor rapide făcute în hotel, fii serios. Nu s-a organizat nicio testare PCR într-un cadru oficial, i-a spus Bernard Tomic arbitrului Aline Da Rocha Nocinto.

Australianul a pierdut meciul în două seturi, cu 1-6, 4-6, potrivi gsp.ro.

Bernard Tomic a mințit că are COVID-19 în 2020

Aceasta nu este prima declarație controversată a lui Bernard Tomic de când a început pandemia de COVID-19. În martie 2020, jucătorul de tenis australian a mințit că are COVID-19, după care a recunoscut faptul că nu a fost decât o invenție.

Citește și: Dorian Popa, percheziționat de polițiști în Grecia: „Aveau mitraliere”

Sportiva româncă Ana Manea a recunoscut că are o relație cu o femeie

Show-ul „Vocea României” revine la Pro TV

De ce nu mai sunt Alex Velea și Connect-R prieteni

Știm cu toții că este un rebel, se văd în felul său de a fi urmele balcanice ale familiei. Spune prostii în mod constant, iar ultima dintre ele este aceea că are coronavirus.

I-am scris chiar eu acum câteva zile și mi-a recunoscut că totul era o minciună și că nici măcar nu știe de ce a făcut-o. De fapt, totul e în ordine cu Tomic, nu are simptome, spunea atunci jucătoarea de tenis Andrea Petkovic.

Sursă foto: Profimedia

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter