O tânăra de 24 de ani, sergent MApN, și-a pus capăt zilelor. Rudele spun că s-ar fi sinucis din dragoste

De Unica.ro, pe

Valentina Gheorghiţă, tânăra de 24 de ani din Brăila, sergent MApN, şi-a pus capăt zilelor vineri, 5 aprilie, în garsoniera în care locuia. Tânăra era angajată la Unitatea Militară 01531 de pe strada Industria Sârmei.

Rudele şi prietenii apropiaţi Valentinei spun că tânăra avea probleme în viața personală și ar fi decis să-și curme viața din dragoste. Valentina avea o relație de doi ani cu un coleg din unitate, căsătorit.

Familia s-a declarat șocată de moartea fulgerătoare a femeii.

„O persoană la 24 de ani, cu un proiect de viitor frumos, avea proiecte. Cum a ajuns ea să ia decizia asta, să-şi ia viaţa? Cine a împins-o? Cred că a suferit. Adevărul va ieşi la iveală. Nu merita să-şi găsească sfârşitul aşa. Nu este posibil ca o fată plină de viaţă să moară aşa. Dumnezeu să te ierte, suflet de înger”, spune îndurerată Aurelia Tingan, mătuşa tinerei, potrivit adevărul.ro.

Din primele declarații ale apropiaților, se pare că în casa tinerei avusese loc un conflict cu un bărbat, cu puțin timp înainte ca Valentina să-și ia viața.

„Eu ultima dată am vorbit cu ea vineri noapte, în jurul orei 23.00. Era foarte fericită, mulţumită cu ceea ce realizase. Îşi cumpărase maşină nu de foarte mult timp, îşi cumpărase un telefon. Nu a dat nimic de înţeles că ar recurge la acest gest. Din câte am înţeles acest individ, că om nu pot să-i spun, a fost la apartamentul ei, avea cheie.(….) În seara aceea, vecinii au auzit ţipete şi urlete de la ea din apartament, certându-se cu individul. Este coleg de serviciu cu ea. Este sergent, colonel, nu ştiu. În grad este mai mare ca ea. Este căsătorit”, a povestit Violeta, o prietenă apropiată a acesteia.

Valentina Gheorghiţă a fost înmormântată, miercuri, în comuna natală Unirea, în uniformă militară de serviciu şi într-un sicriu alb. Mai mulţi colegii de la unitate au participat la tristul eveniment.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac acum cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Foto – 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter