Şocant: În ce stil scârbos cântă omul acesta Dunărea Albastră!

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni au talente ciudate, asta nu este neobişnuit în sine. Dar ce spuneţi dacă un bărbat se apucă să cânte piese celebre, clasice sau moderne, prin flatulenţe? Omul acesta cântă Dunărea Albastră într-un mod extrem de scârbos. Vezi video.
Mr. Methane, pe numele lui adevărat Paul Oldfield era doar un conducător de tren din Marea Britanie. Asta până când şi-a descoperit vocaţia de flatulist profesonist.
Mai exact, bărbatul cântă Dunărea Albastră şi I should be so lucky (piesa celebră a lui Kylie Minogue), doar că nu pe gură, ci pe fund.
Paul Oldfield şi-a descoperit talentul incredibil când a mers la un curs de yoga cu sora lui. Astfel, el şi-a dat seama că poate trage aer pe partea cealaltă, îl reţine cât vrea el şi chiar îl scoate atent controlat, sub formă de muzică.
Dacă la început, Oldfield îşi folosea talentul ca să amuze prietenii la petreceri şi să se distreze cu colegii, acum el trăieşte sub lumina reflectoarelor şi a participat la câteva show-uri televizate din varianta got talent.
Nu-i aşa că nu aţi văzut ceva mai scârbos vreodată?

Foto: Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter