Şocant: Top 4 operaţii estetice care te pot deforma grav

De Diana Zagrean, pe

Operaţiile estetice au un scop clar, evident încă din denimirea lor: te fac să arăţi mai bine….teoretic. Practic, unele femei exagerează în dorinţa lor de a avea sâni mai mari, fese mai bombate sau buze mai cărnoase. Rezultatele dezastruoase pe care le vedeţi pe Internet şi la televizor sunt rodul unor ambiţii peste limitele fizicului. Vezi care sunt cele 4 operaţii estetice care te pot deforma grav.

Implanturi de sâni

Implanturile de sâni cu silicon sau soluţie salină sunt o metodă foarte des folosită pentru îmbunătăţirea imaginii, a încrederii în propria persoană sau pentru a atrage un soţ. Atâta timp cât sunt făcute de medici specialişti în chirurgia estetică şi atâta timp cât sunt respectate condiţiile medicale, procedurile de acest fel sunt sigure. Însă mutle femei nu respectă limitele fizice şi apelează la doctori mai mult sau mai puţin experimentaţi. Rezultatele hidoase pe care le vedem adesea în reviste sau pe Internet ar trebui să fie un semnal de alarmă. Dacă o femeie cu silueta mignonă îşi doreşte nişte sâni mai mari decât propriul cap, nu înseamnă că este ok să îşi pună implanturi atât de mari.
Iată câteva operaţii nereuşite printre vedete: Tori Spelling, Victoria Beckham.
Şocant: Top 4 operaţii estetice care te pot deforma grav

Implanturi în fese

Multe femei recurg la chirurgia estetică pentru a avea un fund bombat şi fese mai ferme. În loc să meargă la sală pentru tonifiere, ele aleg să sufere durerea şi riscurile postoperatorii.
Uneori se exagerează atât de mult, încât unele femei ajung să arate hidos, cu fese uriaşe, disproporţionate.
Iată câteva astfel de implanturi nereuşite: Vanity Wonder, Karmello, Kim kardashian.
Şocant: Top 4 operaţii estetice care te pot deforma grav
Citeşte şi Şocant: Poveşti incredibile cu şi despre silicoane
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter