Bizar: Top 4 sinucideri misterioase. Cum îţi explici asta?

De Diana Zagrean, pe

Există în lume locuri pe care oamenii fără speranţă le aleg în mod deosebit. Nu se ştie foarte bine de ce aleg sinucigaşii aceste locuri pentru a-şi pune capăt zilelor şi, de multe ori, nici măcar ce i-a împins la un asemenea gest extrem. Iată 4 locuri în care au loc sinucideri misterioase.

Pădurea Aokigahara (Japonia): 100 sinucigaşi în fiecare an!

Pădurea deasă de la poalele muntelui Fuji este plină de copaci şi…scheleţi. Oricât de sinistru sună, localnicii povestesc că în fiecare an, circa 100 de oameni aleg să-şi pună capăt vieţii aici.
Deşi mulţi se spânzură, există şi cazuri mai dramatice, unde pădurarii au găsit urme că sincugaşii se răzgândiseră în ultimele clipe.
Pe copaci se găsesc mereu bileţele de adio şi, din când în când, câte un om singur şi trist, în corturi sau maşini, care încearcă să se agaţe de speranţă.
Nimeni nu ştie de ce sinucigaşii aleg acest loc, la fel cum nimeni nu ştie de ce atât de mulţi oameni vin să se sinucidă până aici.

Podul Overtoun (Scoţia): 50 de câini s-au aruncat de pe acest pod misterios

În ultimii 50 de ani, peste 50 de câini s-au aruncat de pe acest pod din Scoţia. Localnicii spun că podul vechi de 100 de ani este blestemat. Nimeni nu înţelege misterul câinilor sinucigaşi, mai ales că diverşi specialişti au făcut tot felul de experimente pentru a desluşi motivele.
Un singur câine a supravieţuit căzăturii de la 15 metri şi asta doar pentru că a aterizat pe un morman de muşchi, care a atenuat loviturile.
În 2005, cinci câini au sărit de pe pod în numai 6 luni. Mulţi dintre ei se aflau la plimbare cu stăpânii, care au asistat îngroziţi la saltul final.
Majoritatea au povestit că nu s-a întâmplat nimic spectaculos şi că patrupedele au sărit pur şi simplu, spre pârâul de sub pod.
Ce este şi mai ciudat este că toţi câinii care au murit aici făceau parte din rase de talie mare, collie, retriver sau labrador.
Bizar: Top 4 sinucideri misterioase. Cum îţi explici asta?
Citeşte şi Şocant: Top 4 criminali în serie minori care au îngrozit lumea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter