Şocant: Top 4 accidente stupide şi grave. Uite cum au murit aceşti oameni

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni au ghinion cu carul şi sfârşesc într-un mod stupid în accidente tragice. Victimele accidentului din Muntenegru sunt un exemplu de poveste tristă, în care soarta a decis să curme nişte vieţi nevinovate. Iată câteva poveşti incredibile cu alte accidente oribile, în care protagoniştii au murit stupid şi nedrept.

A făcut atac de cord când s-a trezit îngropată de vie

Rusoaica Fagiliu Mukhametzianov din Kazan, Rusia a fost declarată decedată în iunie anul trecut. Femeia de 49 de ani nu murise, însă, ea suferind de o problemă cardiacă. Din păcate pentru ea, biata femeie s-a trezit din comă abia la propria înmormântare, în coşciugul cu capac. A început să ţipe şi să bată în capacul coşciugului şi familia a reuşit să o scoată la timp, fiind trimisă la spital de urgenţă. Şocul de a se vedea îngropată de vie i-a fost însă fatal şi medicii nu au mai reuşit să o salveze de cel de-al doilea atac de cord. Soţul rusoaicei dă acum în judecată spitalul care a îngrijit-o, acuzându-i de malpraxis.
Citeşte şi Şocant: Au supravieţuit mai multor accidente într-o singură viaţă. Vezi cum

Rochia de mireasă i-a purtat ghinion şi s-a înecat în 30 cm apă

O mireasă din Montreal, Canada a vrut să se mai fotografieze odată în rochia de la nuntă, în ipostaze inedite. Ea şi doi fotografi se aflau pe râul Ouareau, într-o zonă unde apa nu depăşea 30 de centimetri adâncime. Rochia voluminoasă a început să se îmbibe cu apă şi femeia a strigat fotografilor să o ajute să iasă la mal. Cum cei doi nu au reuşit să o ridice cu tot cu rochie, femeia a alunecat şi a fost luată de curenţi. A murit înecată şi a fost găsită abia patru ore mai târziu, în josul apei care i-a răpit viaţa. Tragic!

Citeşte mai departe şi află cum au murit nişte oameni în mod stupid, în accidente ce ţin de domeniul fantasticului, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter