„Sex and the city 3”: cine va juca rolul lui Carrie în tinereţe

De Nicoleta Galeteanu, pe

Chiar dacă „Sex and the city 2” a fost un mare eşec, iar actriţele au mai îmbătrânit, producătorii se gândesc serios pentru realizearea unui al treilea film…
 …după bestsellerul autoarei Candace Bushnell.

Pusă sub semnul întrebării, ideea unui nou film a fost reluată recent, dar, cel mai probabil, cea de-a treia peliculă nu va fi o continuare a aventurilor celor patru actriţe, devenite fashion-icon-uri.

O parte din producători, precum şi scriitoarea Candace Bushnell, au propus un prequel al seriei pentru femei, în timp ce Sarah Jessica Parker a discreditat din start ideea unei distribuţii cu actriţe tinere, dar şi-a manifestat interesul de a mai juca o dată rolul lui Carrie Bradshaw.

În schimb, actriţa Kim Cattrall a declarat că nu se gândeşte să mai joace într-un al treilea film. În tot acest timp, zvonurile privind propunerea unei distribuţii tinere în acest prequel creează şi mai multă rumoare în jurul „Sex and te city„.

Selena Gomez – Charlotte York

Potrivit unor zvonuri, Selena Gomez ar putea juca rolul lui Charlotte în tinereţe. Interpretat de actriţa Kristin Davis, rolul i-ar veni mănuşă tinerei artiste, pe care scriitoarea o admiră mult şi pe care a propus-o în acest rol.

Davis, care a intepretat rolul lui Charlotte York de la începuturile serialului, a declarat că ideea unui prequel este „destul de ciudată”.

"Sex and the city 3": cine va juca rolul lui Carrie în tinereţe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter