Serialul Netflix așteptat de întreaga lume. Când va avea premiera Queen Charlotte / Video

De Oana Savin, pe

Unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului de pe Netflix urmează să fie lansat. Queen Charlotte va apărea pe platforma de streaming în această primăvară.

În timp ce sezonul 3 al seriei „Bridgerton” se mai lasă puțin așteptat, Netflix și Shondaland se pregătesc pentru marele debut al „Queen Charlotte”.

Când va avea premiera „Queen Charlotte”, unul dintre cele mai așteptate seriale Netflix

Așteptarea aproape că a luat sfârșit! „Queen Charlotte”, serialul care o are ca protagonistă de interesanta regină din Bridgerton, va apărea pe Netflix pe data de 4 mai.

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

Citește și: Producătorii serialului Netflix „The Crown” crează noi controverse. Scenele cu decesul Prințesei Diana „vor supăra Familia Regală”

Telespectatorii se vor putea delecta cu șase episoade ce vor fi lansate în același timp. Așadar, nu veți mai fi nevoiți să așteptați până la apariția următorului episod pentru a vedea unde duce povestea de iubire dintre Charlotte și regele George.

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna aprilie. „The Last Kingdom”, pelicula pe care nu vrei să o ratezi

De asemenea, fanii Bridgerton vor putea să vadă câteva dintre cele mai iubite personaje în vremea pe când erau tinere. Printre acestea se numără Lady Danbury, precum și Violet, mama celor opt tineri Bridgerton.

Detalii despre sezonul 3 al seriei Bridgerton

Când întreaga lume aștepta cu sufletul la gură apariția celui de al treilea sezon al serialului de epocă Bridgerton, Netflix a făcut o schimbare neașteptată. În locul acestuia a decis să lanseze mai întâi Queen Charlotte.

Citește și: Filmul românesc de pe Netflix care a creat discuții aprinse. E pe primul loc la câteva zile de la lansare

Totuși, se știe că filmările pentru cel de al treilea sezon au început încă din vara anului trecut, iar în centrul poveștii se va afla, de data aceasta, Colin.

Citește și: Cum arăta Victor Dorobanțu înainte de serialul-fenomen „Wednesday”, realizat de Netflix. A încercat să devină celebru la Antena 1

Astfel, telespectatorii vor urmări povestea de dragoste dintre cel de al treilea băiat al familiei Bridgerton și Penelope Featherington, buna prietenă a surorii lui, Eloise.

Asta, după ce primele două sezoane au urmat poveștile a doi dintre frații mai mari ai lui Colin, Daphne și Anthony.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini în premieră din timpul filmărilor pentru serialul Netflix „Queen Charlotte”

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter