Serialul israelian „When Heroes Fly” a fost desemnat câștigătorul Festivalului Canneseries

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 12 aprilie 2018, 12:14
Serialul israelian „When Heroes Fly” a fost desemnat câștigătorul Festivalului Canneseries. La competiția pentru cel mai bun serial au participa 10 seriale internaționale.

Producția israeliană „When Heroes Fly” care a câștigat marele premiul al Festivalul Canneseries a fost realizată şi regizată de Omri Givon. Serialul prezintă povestea a patru prieteni care pleacă în căutarea lui Yaeli, sora a unuia dintre ei și fosta iubită a altuia. Ei nu se vor confrunta doar cu pericolele din jungla columbiană, ci și cu propriile traume.

Premiul pentru cel mai bun serial digital a fost câștigat de serialul Dominos, regizat de Zoé Pelchat.

Premiul pentru cea mai bună interpretare i-a fost acordat lui Francesco Montanari pentru rolul din producţia italiană „Cacciatore”,  premiu special pentru interpretare a revenit distribuției serialului „Miguel”, iar premiile pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună coloană sonoră a fost acordat serialului „State of Happiness”.

La prima ediție a Cannes International Series Festival au participat 10 seriale internaționale și s-a desfășurat în perioada 4 – 11 aprilie.

De asemenea, Festivalul Internațional de Film de la Cannes, prestigiosul festival cinematografic se desfășoară în fiecare an în luna mai, în orașul din sudul Franței.

Citește și: 

Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolară

Natalia Oreiro a fost internată de urgență în spital

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter