Scream 4 şi alte premiere la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

Clasat printre cele mai reuşite continuări din ultimii ani, Scream 4 îl readuce în cinematografe pe Ghostface şi coşmarul din Woodsboro direct în ciematografele româneşti.
Pentru cei slabi de înger, creatorii animaţiei „Epoca de Gheaţă” lansează cea mai veselă animaţie de comedie, „Rio”, iar „Source Code” te face martor la la un transfer bizar de identitate.

Iată ce poveşti noi te aşteaptă în cinematografe.

Scream 4: Coşmarul continuă

În regia maestrului de filme horror, Wes Craven, după un scenariu de Kevin Williamson, filmul îi aduce în cel mai terifiant coşmar – după numeroase schimbări survenite de-a lungul producţiei – pe Emma Roberts, Hayden Panettiere şi „prietenii” David Arquette şi Courteney Cox.

Povestea continuă seria crimelor oribile din Woodsboro întâmplate în urmă cu 15 ani, când Ghostface îşi face apariţia în orăşelul liniştit, tocmai când Sidney Prescott (Neve Campbell) se întoarce în locurile care i-au marcat viaţa.

Rio

Dacă ai văzut „Ice Age 3” atunci te-ai convins deja că trebuie să vezi şi „Rio”.
Filmul este regizat de acelaşi Carlos Saldanha care a reuşit una dintre cele mai bune părţi ale trilogiei „Epoca de Gheaţă” (împreună cu Mike Thurmeier) şi propune o aventură veselă, dinamică şi plină de culoare în Rio de Janeiro… a unor papagali.

Blu este un papagal care nu ştie să zboare. Împreună cu Linda, prietena lui cea mai bună, locuiesc fără nicio grijă într-un orăşel calm din Minnesota. Dar când Blu află de fermecătoarea Jewel, cei doi pornesc spre tărâmul îndepărtat şi necunoscut al Braziliei, unde sunt răpiţi de un grup de traficanţi de animale.

Vocea coloratelor creaturi vorbitoare este asigurată de Anne Hathaway şiJesse Eisenberg.

Transfer de identitate/ Source Code

SF, acţiune şi suspans într-o poveste inteligentă despre identităţi furate… sau împrumutate, misiuni secrete ale guvernelor şi operaţiuni tensionate.

Iată un scenariu captivant ecranizat de regizorul filmului „Moon” care te va ţine pe scaunul de cinematograf cel puţin 93 de minute, atât cât durează aventura.
Într-un tren spre Chicago, Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte în corpul unui necunoscut. Cum-necum, el descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială. El trebuie să oprească un atac terorist. De fapt, toată misiunea curajoasă nu este decât un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia.

Prinţesa de Montpensier/ La princesse de Montpensier

Franţa, 1562. Marie de Mézières, o frumoasă şi tânără aristocrată, şi Henri de Guise, un erou al regatului, se iubesc, dar tatăl lui Marie promite mâna fetei prinţului de Montpensier. Prinţul o ia pe tânără în castelul lui, unde este protejată de Chabannes, dezertorul protestant pe care prinţul îl adăposteşte pe domeniul său. Chabannes nu va întârzia să se îndrăgostească de Marie.

Bertrand Tavernier îi propune în rolurile principale pe Lambert Wilson, Gaspard Ulliel şi Mélanie Thierry.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter