Foto: 8 săruturi pătimaşe la Cannes 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Pasionale, părinteşti sau sub formă de bezele, vedetele s-au sărutat cu foc la Festivalul de film de la Cannes, un prilej numai bun pentru prietenii vechi şi revederi emoţionante.
Iată cele mai savuroase momente pe Croazetă şi cele mai afectuoase vedete de la Hollywood, în ţara sărutului franţuzesc.

Au deschis festivalul, sosind primii pe Croazetă, şi au făcut senzaţie la lansarea oficială a animaţiei „Puss in Boots”. Pelicula, se vede, i-a apropiat suspicios de mult pe Antonio Banderas şi Salma Hyek, care s-au pozat în ipostaze haioase sau tandre.

Afecţiunea vizibilă dintre cei doi a cam dat naştere la bârfe şi, foarte probabil, şi puţină gelozie din partea partenerilor celor doi.

Iată însă că Melanie Griffith şi Henri Pinault nu au motive să îşi facă griji. Antonio Banderas o sărută părinteşte pe Salma Hyek, pe frunte. Ce-i drept, celor doi le stă foarte bine împreună.

Şi frumoasa iubită a lui George Clooney a avut parte de un prânz savuros pe iahtul lui Roberto Cavalli, unde a fost primită cu braţele deschise de prieteni. George Clooney nu a fost zărit pe iaht.

Foto: 8 săruturi pătimaşe la Cannes 2011

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter