Săptămâna aceasta încep edițiile live la „Vocea României”. Cum îți poți vota preferații

De Ioana Tătaru, pe
Săptămâna aceasta încep live-urile Vocea României! Vineri, 30 noiembrie, de la 20:30, fiecare antrenor își va prezenta câte doi concurenți, iar publicul va fi invitat să-și voteze preferații. Sâmbătă, 1 decembrie, tot de la 20:30, ceilalți doi concurenți din fiecare echipă vor urca pe cea mai mare scenă a vocilor.

Telespectatorii vor avea parte vineri și sâmbătă, de la 20:30, de un show grandios LIVE

Începând de vineri, balanța înclină către telespectatori! În această etapă a competiției, antrenorii nu mai pot alege, iar destinul concurenților de la Vocea României stă numai în mâinile publicului, care își poate vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă. Românii își pot vota preferații doar după START VOT!

Vocea Romaniei

Vineri, 30 noiembrie, Mihai Meiroș și Alma Boiangiu, din echipa Tudor, Eva, Timuș și Alexa Dragu din echipa Irinei, Sara Chiavegato și Renate Grad, din echipa Andra și Letiția Roman și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, vor cânta piese care îi vor pune într-o nouă lumină și vor face spectacol pentru telespectatori. Sâmbătă, 1 decembrie, Lavinia Rusu și Romanița Fricosu din echipa Tudor, Alina Statie și Dora Gaitanovici din echipa Irina, Silviu Murariu și Mădălina Coca din echipa Andra și Corina Bica și Bogdan Ioan din echipa Smiley, vor cânta doar melodii în limba română, într-o ediție 100% românească.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter