S-a măritat fără să știe că este ziua propriei nunți

De Oana Savin, pe
O femeie din Marea Britanie a avut surpriza vieții când a ajuns la ceremonia de reînnoire a jurămintelor celei mai bune prietene pentru a afla că de fapt era ziua propriei nunți. Când a aflat de surpriza pusă la cale de iubitul ei a izbucnit în lacrimi.

Lui Lesley Reid, în vârstă de 35 de ani, nu i-a venit să creadă când a aflat că partenerul ei, cu care se afla într-o relație de 17 ani, Chris Morgan, a organizat totul pentru ea. Cuplul s-a întâlnit în anul 2000 și s-au logodit după patru ani, însă Chris nu era genul de bărbat care să se căsătorească, relatează The Sun.

Lesley era convinsă că merge ca doamnă de onoare la ceremonia de reînnoire a jurămintelor celei mai bune prietene, Tina. Ba mai mult, era sigură că iubitul ei are o aventură deoarece acesta și-a schimbat parola la telefon pentru a-și proteja planul.

Citește și: S-a recăsătorit cu al doilea soț după ce și-a revenit din comă. Motivul este incredibil!

Toți invitații la nuntă au ținut toul secret, iar fiul cuplului, Bailey Morgan, în vârstă de 13 ani, nu a știut absolut nimic.

Ba chiar mai mult, Chris și Tina au convins-o pe Lesley să poarte rochie de mireasă pentru a fi „identică” cu Tina, care a apărut la ceremonie în haine obișnuite.

Deși femeia i-a pus foarte multe întrebări despre nuntă pe drum, bărbatul i-a dat vestea doar cu câteva minute înainte de ceremonie.

Unii oameni își plănuiesc nunta ani de zile. Nu aveam cum să țin totul secret atât de mult timp”, i-a spus Chris.

Când am văzut-o pentru prima dată în rochie de mireasă, cu câteva minute înainte de a ne căsători, a început să plângă. Trebuie să recunosc că și eu am fost o epavă câteva secunde”, a povestit el.

Sunt doar patru cuvinte – te măriți cu mine? – dar a fost atât de dificil să le spun. Până la urmă am reușit iar răspunsul ei a venit imediat. Știam că va spune da”, a continuat Chris.

Citește și: O femeie a fost arestată în timpul unui concert după ce a îmbrățișat artistul

Nu am realizat nimic până am intrat în cameră și am văzut-o pe prietena mea Tina în rochie normală și pe Chris așteptându-mă. Atunci mi-am dat seama că aceasta este ziua mea”, a completat Lesley.

Femeia susține că nu ar schimba nimic la ziua nunții lor ceea ce demonstrează faptul că soțul ei știe „totul despre mine”.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter