Rod Stewart va concerta la Zilele Bucureștiului 2018

De Oana Dinu, pe
Cântărețul britanic Rod Stewart va concerta în capitală în luna septembrie, în cadrul Zilelor Bucureștiului 2018. Pe scenă vor mai urca trupa Hurts și Gheorghe Zamfir.

Primăria Capitalei va organiza prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, va organiza în Piaţa Constituţiei „un program cultural grandios” în Piața Constituției, în perioada 21 – 23 septembrie. Seria de evenimente marchează 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, conform Adevărul.ro.

Publicul prezent în cele trei seri se va putea bucura de muzica unor artiști celebri în întreaga lume. Pe 21 septembrie, va concerta Gheorghe Zamfir, iar în 22 septembrie va avea loc concursul iMapp Bucharest, după care, pe scena din Piaţa Constituţiei va urca trupa Hurts.

Ultima seară este dedicată unuia dintre cei mai mari muzicieni britanici. Concertul lui Rod Stewart din data de 23 septembrie va fi deschis de trupa Vunk.

Sir Roderick David Stewart, în vârstă de 73 de ani, s-a făcut remarcat pe piața muzicală în anii ’60, când făcea parte din The Jeff Beck Group, dezvoltându-și în paralel o carieră solo. Mai multe albume ale artistului s-au aflat în topul britanic de specialitate, iar patru dintre single-uri au ocupat locul 1 în Billboard Hot 100. În 1994 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame. Pe data de 11 octombrie 2005, Stewart a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, steaua numărul 2093.

Citește și: 
Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin custodia celor trei copii

Laura Cosoi, 6 sfaturi despre alimentația din timpul alăptării

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter