Cum au reacţionat actorii nominalizaţi la Emmy 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Nominalizările pentru cea dea 63-a ediţie a premiilor Emmy, ce vor fi decernate peste două luni, au fost făcute publice. Controversele nu au întârziat să apară,
 …dar nici reacţiile de fericire. Iată cum au reacţionat actorii aflaţi în extaz când au auzit vestea.

Jane Lynch

„Glee, Chris şi cu mine. Nominalizaţi la Emmy. Iar astăzi este şi ziua mea de naştere. Este ca un fel de mică implozie aici în Atlanta!”, scrie gazda showului Jane Lynch, nominalizată pentru rolul secundar al antrenoarei maniace Sue Sylvester din serialul „Glee”.

Eric Stonestreet

„Sunt în Belgia aşa că răspunsul meu pentru Emmy va fi în flamandă: wauw! ik ben zo blij en fier over onze cast en onze show. Ik ben heel dankbaar en vereerd”, a scris actorul care a câştigat şi anul trecut un trofeu Emmy, pe Twitter. Anul acesta este nominalizat pentru rolul Cameron Tucker din serialul „Modern Family”.

Amy Poehler

„Sunt fericită să ştiu că sunt inclusă într-un grup de femei atât de amuzante şi sper ca decernarea premiilor Emmy să fie hotărâtă în ultimă instanţă de World Cup Style”, spune Amy Poehler, nominalizată pentru rolul din comedia „Parks & Recreation”.

Alec Baldwin

„Sunt foarte recunoscător Academiei şi mă pregătesc deja pentru sezonul 6 din ’30 Rock'”, a declarat Alec Baldwin, care a câştigat până acum două premii pentru rolul său remarcabil din sitcomul considerat cel mai reuşit din ultimii ani.

Cat Deeley

Cat Deeley către Ryan Seacrest, Jeff Probst, Phil Keoghan şi Tom Bergeron: „O Dumnezeule mare!!! Sunt peste măsură de fericită… Felicitări!”…. transmite pe Twitter Cat Deeley, prezentatoarea show-ului „So You Think You Can Dance”, colegilor de breaslă.

Matt LeBlanc

„Mama este în oraş. Telefonul a început să sune de la 5:30 iar ea a urcat la mine în pijama. A crezut că este un cutremur ceva”, scrie Matt LeBlanc, nominalizat pentru rolul principal din comedia britanico-americană „Episodes”. Actorul a mai fost nominalizat pentru de trei ori la aceeaşi categorie şi pentru rolul din „Friends”.

Ed O’Neill

„După toţi aceşti ani de carieră, pot spune că sunt copleşit şi onorat să fiu nominalizat pentru prima dată la Emmy, mai ales datorită acestui nemaipomenit show pe care îl fac cu plăcere în fiecare zi”, mărturiseşte  Ed O’Neill, actorul care i-a dat viaţă personajului Al Bundy, nominalizat pentru prestaţia din „Modern Family”.

Martha Plimpton

„Wow. M-am trezit de dimineaţă cu o nominalizare Emmy şi un duş plin de r…t de câine. Câinele are diaree.

Aste e viaţa, oameni buni, nu-i aşa? Vă mulţumesc tuturor atât de mult! Sunt uluită, recunoscătoare şi obsedată de show-ul nostru”, scrie Martha Plimpton pe Twiter, care a jucat rolul unei bunice de 38 de ani în „Raising Hope”.

Edie Falco

„Sunt extaziată şi onorată să mă număr printre atâtea femei talentate”, notează Edie Falco, actriţa care a intrat în cursa pentru cel de-al cincilea premiu Emmy, pentru rolul din serialul „Sora Jackie”.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter