„Rampage: Scăpaţi de sub control/ Rampage”, pe primul loc în box office-ul american

De Oana Savin, pe
Lungmetrajul SF "Rampage: Scăpaţi de sub control/ Rampage", s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, înregistrând încasări de 34.5 milioane dolari în primele trei zile de la lansare.

„Rampage”, regizat de Brad Payton și cu Dwayne Johnson şi Naomie Harris în rolurile principale, prezintă povestea unui primatolog, ce a dezvoltat o legătură specială cu George, o gorilă extrem de inteligentă, care, în urma unui experiment genetic greşit, se transformă într-un uriaş animal violent.

Citește și: Filmele lunii aprilie 2018. De văzut la cinema!

Pe locul secund se află „Fără zgomot/ A Quiet Place”, un film horror care nu are mai mult de trei minute de dialoguri, cu încasări de 32.6 milioane dolari. Filmul prezintă povestea unor creaturi ce au invadat Pământul şi care se alimentează cu carne, dar, fiind oarbe, se ghidează doar după sunete. Actorul şi regizorul peliculei, John Krasinski, soţia acestuia (în film şi în viaţa reală), Emily Blunt, şi copiii lor trebuie să se adapteze – prin limbajul sunetelor şi alte trucuri -, altfel vor muri.

Poziția a treia a fost ocupată de „Adevăr sau provocare/ Truth or Dare”, de Jeff Wadlow, care a avut încasări de 19,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Ready Player One: Să înceapă jocul/ Ready Player One”, regizat de Steven Spielberg, a coborât de pe al doilea pe al patrulea loc, cu încasări de 11,2 milioane de dolari.

Citește și: Motivul pentru care George Clooney nu mai joacă în filme

Filmul, un omagiu adus lungmetrajelor SF din anii 1980, prezintă povestea unui adolescent pasionat de jocuri pe calculator, care se trezeşte captiv într-o realitate virtuală ce provoacă dependenţă, în anul 2045. Cu Tye Sheridan în rolul principal, cel al lui Wade Watts, filmul îi mai are în distribuţie pe Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, TJ Miller şi Simon Pegg.

Top 10 box office american

  1. Rampage
  2. A Quiet Place
  3. Truth or Dare
  4. Ready Player One
  5. Blockers
  6. Black Panther
  7. Isle of Dogs
  8. I Can Only Imagine
  9. Acrimony
  10. Chappaquiddick

Top 10 box office românesc

  1. Rampage
  2. Blockers
  3. A Quiet Place
  4. România neîmblânzită
  5. Peter Rabbit
  6. Ready Player One
  7. Tomb Raider
  8. Maya the Bee: The Honey Games
  9. Red Sparrow
  10. Loving Vincent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter