PRO TV va difuza serialul ucrainean „Sluga poporului”, în care Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, joacă rolul principal

De Unica.ro, pe

Pro TV a cumpărat serialul ucrainean „Servant of the People” / „Sluga poporului”, în care preşedintele Ucrainei Volodymyr Zelensky joacă rolul principal, anunţă TVmania.

Anunţul a fost făcut de către compania de distribuţie Eccho Rights, care a vândut licenţa serialului mai multor radiodifuzori importanţi, printre care şi Pro TV.

„În calitate de distribuitori internaţionali ai serialului „Servant of the People”, creat de preşedintele Zelenski, şi care îl are în rol principal, poziţia Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtăşească această poveste”, a anunţat distribuitorul pe pagina de Instagram, precizând că urmează să facă şi o donaţie de 50.000 de euro către Crucea Roşie din Ucraina. 

O serie de radiodifuzori majori au convenit deja asupra licenţelor serialului în ultima săptămână, inclusiv Channel 4 în Marea Britanie, MBC în Orientul Mijlociu, ANT 1 în Grecia şi PRO TV în România, scrie adevărul.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter