Președintele Franței a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj, în primele trei luni de mandat

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Vineri, 25 august 2017, 12:32
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a cheltuit 26 de mii de euro pe serviciile de make-up, în doar trei luni, de când se află la Palatul Elysee.

Jurnaliștii de la „Le Point” au intrat în posesia a două facturi, de 10.000 și 16.000 de euro, pentru cosmeticiana Natacha M., care a început să lucreze cu Macron încă din timpul campaniei prezidențiale. Ea a primit această sumă pentru machiajul efectual în timpul călătoriilor şi înaintea conferinţelor de presă ale liderului francez.

În articol se menționează că „make-up artistul, pe nume Natacha M. a lucrat cu președintele în campania electorală și este asigurată cu un loc de muncă pentru următorii cinci ani, grație alegerii  fostului ministru în funcția de Președinte”.

Purtătorul de cuvânt al administraţiei de la Palatul Elysee a declarat în răspuns că „au fost nevoiţi să apeleze la un contractor în unele cazuri de urgenţă”.

Publicația „Le Point” mai notează că bugetul pentru machiajul președintelui Macron este mai redus decât cel al predecesorilor săi. Francois Hollande a cheltuit circa 30.000 de dolari pe machiaj în aceeași perioadă de timp, și , își plătea cosmeticiana cu 6.000 euro net pe lună, iar hairstylistul său primea 8.000 euro pe lună.

Cheltuielile pentru machiajul fostului președinte Nicolas Sarkozy au fost puțin mai reduse – circa 8.000 de euro lunar.

Citește și – Care este cel mai mare defect al președintelui francez Emmanuel Macron, în opinia soției sale

Citește și – 6 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte al Franței

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter