Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, surprinși în ipostaze romantice pe un iaht de lux

De Unica.ro, pe

Carla Bruni (54 ani) și fostul Președinte al Franței, Nicolas Sarkozy (67 ani), par mai îndrăgostiți ca oricând, după 15 ani de relație, dintre care 14 de mariaj.

Recent, cei doi au plecat în vacanță, pe Insula Formentera, din Mediterană, iar paparazzi n-au ratat ocazia de a-i fotografia, odată ce s-au îmbarcat la bordul unui iaht de lux.

Îmbrăcați în ținute lejere, ea în jeanși scurți și un maiou negru, iar el în pantaloni scurți din stofă și o cămașă albastră din in, Bruni și Sarkozy nu au ratat niciun moment pentru a se îmbrățișa și săruta, odată ce au ajuns la bordul navei.

Fostul Președinte francez și-a dat imediat cămașa jos, rămânând la bustul gol, și nu și-a putut ține mâinile departe de soția lui – a luat-o în brațe, i-a mângâiat posteriorul și a mângâiat-o pe păr.

Citește și – Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

Citește și – Soții Zelenski, criticați pentru apariția în Vogue. „Ucrainenii mor zilnic, iar ei pozează în revistă”

Citește și – Hristu Chiacu, fost jucător Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit”

Citește și – Cristina Ich a fost abandonată de tatăl natural în copilărie. „L-am căutat acum câțiva ani”

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-ar fi cunoscut în 2007, imediat după divorțul lui de cea de-a doua soție, Cecilia Attias. La doar câteva luni de la începutul relației, pe 2 februarie 2008, cei doi s-au căsătorit la Palatul Elysee, din Paris. Pentru Carla Bruni acesta este singurul mariaj, în timp ce pentru Sarkozy este al treilea.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter