Premierele toamnei în cinematografe

De Nicoleta Galeteanu, pe

Toamna ne va mai strica din planurile de weekend şi ne va împuţina variantele de distracţie, dar un lucru e cert: la cinema în mod sigur nu ne vom plictisi.
Regizori ca Almodóvar, Soderbergh şi von Trier aduc pe ecrane poveşti impresionante şi artişti de mare calibru. Află în continuare care sunt cele mai bune premiere care se lansează în toamnă pe marile ecrane româneşti.

Melancholia (2011)

Recunoscut pentru pasiunea sa de a-şi supune cinefilii la cele mai puternice emoţii, Lars von Trier ne-a ţinut în suspans cu „Antichrist” şi promite să o facă şi cu „Melancholia”, cel mai nou film al său, lansat la Festivalul de la Cannes.

Filmul redă relaţia dintre două surori susprinse într-un cadru apocaliptic: lumea este ameninţată de o planetă care se îndreaptă vertiginos spre Pământ.
Kirsten Dunst şi Charlotte Gainsbourg, actriţa care a jucat şi în „Antichrist”, Kiefer Sutherland şi John Hurt fac parte din acest proiect impresionant.

Premieră: 30 septembrie

Pericol nevăzut/ Contagion

Steven Soderbergh propune la rândul său un alt scenariu ce prezintă viziuni catastrofale asupra sfârşitului lumii.

„Contagion” este un thriller de acţiune cu accente SF extrem de incitant şi, în plus, cu o distribuţie de calibru – Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet.

Omenirea este în pericol de extincţie, din cauza unui virus ce se răspândeşte cu o viteză fulminantă.
Medicii nu au încă un antidot; toată lumea se transformă într-un haos.  

Premieră: 30 septembrie

Pumni de oţel/ Real Steel

După ce i-am putut admira bicepşii în „X-Men”, vigurosul Hugh Jackman revine în aceeaşi formă de de zile mari şi cu… pumni de oţel.

Filmul, în regia lui Shawn Levy (Întâlnire cu surprize, cu Tina Fey şi Steve Carell), este un thriller SF cu gladiatori robotizaţi care transformă boxul într-un sport violent şi fără reguli. Luptătorul nostru trebuie să supravieţuioască printre aceştia.

Premieră: 7 octombrie

Cei trei muschetari/ The Three Musketeers

Unul dintre cele mai ecranizate romane ale lui Alexandre Dumas, „Cei trei muschetari” revine pe marile ecrane cu un nou scenariu, plin de aventuri. Cei patru muschetari îşi reiau spadele şi îmbracă din nou armura, căci cineva trebuie să salveze Franţa de uneltirile diabolicului Richelieu.

Şi ca să te convingem că merită să vezi şi al cincilea film cu muschetari, îţi spunem doar că  Luke Evans
Orlando Bloom, Ray Stevenson şi Milla Jovovich fac parte din distribuţie.

Premieră: 14 octombrie

Casa de vis/ Dream House

Iată un film care se anunţă fabulos, a cărui regie este asigurată de cineastului Jim Sheridan, care s-a remarcat în ’93 cu drama „În numele tatălui”.  

ÎI vom vedea pe Daniel Craig, Naomi Watts şi Rachel Weisz într-un trhiller dramatic misterios despre o casă bântuită şi povestea terifiantă din spatele unui cămin aparent liniştit.

Premieră: 21 octombrie

Povestea delfinului/ Dolphin Tale

Regizorul Charles Martin Smith îi aduce pe actriţa Ashley Judd şi Morgan Freeman într-o poveste emoţionantă, despre prietenia dintre un băieţel şi un delfin care îşi pierde coada într-o capcană.

Premieră: 21 octombrie

Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului/ The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

După „Cowboys & Aliens” se pare, Steven Spielberg nu se abate cu mult când vine vorba de alegerea scenariilor.

„Aventurile lui Tintin” este însă o animaţie bazată pe cunoscuta serie de benzi desenate belgiene, create de Georges Remi.

Simpaticul personaj TinTin va trece prin noi peripeţii alături de câinele său credincios, Snowy.

Premieră: 28 octombrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter