Trei premiere la cinema. Tu pe care vrei să o vezi?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ceea ce ar putea fi două dintre revelaţiile cinematografice reuşite ale anului îşi fac într-un final mult aşteptat intrarea pe ecranele noastre. Eroul Americii şi poznaşele maşini…
… vorbitoare sunt de departe competitorii care îşi vor disputa atenţia cinefililor. Rămâne să vedem care este cel mai tare din parcare.
 

Căpitanul America: Primul Răzbunător/ Captain America: The First Avenger (2011)

Predilecţia regizorilor pentru personajele legendare din benzile desenate se dovedeşte tot mai acută, iar din universul eroilor ar fi fost imposibil să lipsească tocmai Căpitanul America.

După Iron Man şi Thor, Universul cinematic Marvel mai dă naştere unui super erou carismatic, sexy şi legendar, şi tridimensional.

Subiectul filmului nu relevă neapărat o cugetare lungă pentru scenarişti. Vom asista la modificări genetice, crearea eroului în laborator, lupta cu forţele răului şi efecte speciale redate 3 D.

Maşini 2/ Cars 2 (2011)

Studiourile Pixar scot din producţie şi aduc la rampă cea de-a doua parte a seriei „Cars”, după 5 ani de stat pe butuci.

Mai fabuloasă decât prima, realizată desigur în tehnologie 3 D, pelicula aduce aventura – acţiunea se desfăşoară pe tot cuprinsul globului -, umorul şi vocile inconfundabile ale actorilor Owen Wilson, Michael Caine şi Larry The Cable Guy.
Lightning McQueen revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Restul este o epopee.

În turneu/ Tournée (2010)

De pe platoul de filmare pe scaunul de regizor şi înapoi, efortul actorului francez Mathieu Amalric se va putea vedea în cea mai nouă peliculă a sa.

Tournée aduce show-ul de neo-burlesque pe marile ecrane, într-un road-movie despre lumea fascinantă a spectacolului de cabaret, peliculă care sperăm să fie mai bun decât „Burlesque”-ul cu Christina Aguilera.

Din America, unde plecase în speranţa unui trai mai bun, Joachim revine în Franţa pentru un turneu cu o extravagantă trupă de stripteuze, New Burlesque. „Scandaloasele” Mimi Le Meaux, Kitten on the Keys, Dirty Martini crează o lume extravagantă, caldă şi veselă, asta până când visul lor de a încheia turneul la Paris pare că se spulberă.

Vezi ce alte premiere ajung în cinematografe în luna august.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter