Premierele spectaculoase ale anului 2012 în cinematografe

De Nicoleta Galeteanu, pe

David Fincher încheie anul cinematografic cu mult-discutatul ”The Girl with the Dragon Tattoo”, dar pentru 2012 cele mai prestigioase producţii cu şanse la Oscar sunt prevestite.
Regizori de renume – Steven Spielberg, Martin Scorsese, Tim Burton, Clint Eastwood -, actori de calibru – Gary Oldman, Colin Firth, George Clooney, Leonardo DiCaprio – şi continuări spectaculoase ale celebrelor francize ajung în sălile noastre de cinema în 2012.
Află ce filme vedem în 2012 şi care sunt cele mai bune filme ale anului 2011.

Happy Feet 2 în 3D/ Happy Feet 2: Mumble dansează din nou

Premiată cu Oscar în 2007, animaţia haioasă despre pinguinii dansatori de step din Antarctica se anunţă mai spectaculoasă decât prima, fiind redată în format 3-D.
Pinguinii Mumble, Gloria şi prietenii lor, Ramon şi Lovelace sunt pândiţi de pericole. Dansul însă se dovedeşte a fi din nou soluţia salvatoare.


Premieră: 06 ianuarie 2012

The Muppets/ Păpuşile Muppets

Au cucerit Manhattan-ul, au ajuns la Hollywood, l-au cunoscut pe Vrăjitorul din Oz şi au călătorit şi în spaţiu, dar au naufragiat şi pe Insula Comorilor. Cele mai faimoase păpuşi din lume revin pe marile ecrane, într-o nouă aventură hazlie pentru toată familia, de data asta în Los Angeles.


Premieră: 13 ianuarie 2012

Carnage/ Doamne… ce măcel!

După thrillerul The Ghost Writer cu care a cucerit Academia Europeană, controversatul regizor Roman Polanski reuşeşte o dramă de familie cu accente comice cel puţin la fel de promiţătoare la festivalurile ce vor urma. Cu Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz ş John C. Reilly, filmul este despre două familii care se reunesc după ce copiii lor se iau la bătaie.


Premieră: 13 ianuarie 2012

J. Edgar

Actorul Clint Eastwood şi-a demonstrat şi talentul de regizor, astfel că ”J. Edgar” va fi un film de neratat în cinematografe.
Leonardo DiCaprio preia rolul într-un film biografic despre viaţa fondatorului FBI-ului, J. Edgar Hoover, una dintre cele mai controversate personalităţi ale politicii americane.


Premieră: 20 ianuarie 2012

Contraband/ Contrabandă

Actorul din The Fighter nu părăseşte definitiv ringul confruntărilor, ci ajunge în lumea dură a contrabandiştilor de clasă, într-un thriller captivant. Mark Wahlberg intră în lumea celor mai periculoşi criminali şi a oficialilor versaţi şi corupţi, cu mize uriaşe şi mită pe măsură, unde orice imprudenţă poate însemna moartea.


Premieră: 20 ianuarie 2012

The Ides of March/ Ziua trădătorilor

Burlacul George Clooney continuă să ne uimească cu un nou film asupra căruia îşi pune amprenta de regizor. Filmul este o dramă şi spune povestea unui tânăr angaja în campania prezidenţială a unui candidat, ce descoperă jocul murdar din spatele scenei politice.


Premieră: 27 ianuarie 2012

The Descendants

Pe George Clooney îl vom vedea şi în drama familială semnată de regizorul Alexander Payne.
După ce soţia lui suferă un accident în Waikiki, Matt King, un soţ şi tată indiferent, este obligat să îşi reexamineze trecutul şi încearcă să se apropie de copii.


Premieră: 03 februarie 2012

Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Cu Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy ce asigură distribuţia acestui scenariu excelent, filmul este povestea unei misiuni de tip spionaj-vânătoare, în cadrul celor mai înalte eşaloane ale Serviciului Secret de Informaţii Britanic.


Premieră: 03 februarie

War Horse/ Calul de luptă

Steven Spielberg ne propune o poveste emoţionantă a unui tânăr şi prietenia care se leagă între el şi calul său.
Armăsarul său Joey este vândut cavaleriei şi trimis în focul bătăliei în timpul Primului Război Mondial, dar Albert pleacă spre Franţa pentru a-şi salva prietenul.


Premieră: 10 februarie 2012
Află pe pagina următoare ce alte premiere ajung în cinema în 2012.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter