Premieră la Vocea României. Antrenorii încalcă regulile pentru un concurent

De Oana Savin, pe
În ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona, în timp ce antrenorii au încălcat regulile pentru un concurent cu o voce de aur.

Un concurent cu o voce puternică și un timbru impresionant a fost Florian Popa, în vârstă de 28 de ani. Vocea lui le-a făcut pe Andra și Irina să se lupte aprig pentru a-l convinge că intre în echipele lor.

Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat!”, a spus Irina, pregătită să facă orice pentru a-l obține.

Cele două antrenoare au urcat pe scenă alături de concurent unde au interpretat piesele „Oameni” și „Copacul”.

Bineînțeles, Tudor nu a putut lipsi, astfel că a intervenit și a creat un moment înălțător.

Pentru prima dată în acest show, antrenorii nu s-au putut abține și s-au întors pentru Teodora Stoica, cu toate că aveau echipele complete.

În show-ul ăsta sunt doi naughty boys. Dar eu sunt the naughty boy generos, astfel încât le-am întrebat pe fete „V-ați întoarce dacă ați putea?”, ele având echipa completă. Și am zis să avem o luptă-n trei.”, îi va spune Tudor unui concurent, iar Andra va continua: „Am apreciat încă de la început faptul că am asemenea colegi în acest proiect. Mulțumesc din suflet!”.

Deși toți cei trei antrenori au avut cele mai bune argumente pentru a o convinge să meargă alături de ei mai departe, Teodora întotdeauna și-a dorit să intre în echipa lui Tudor Chirilă.

Alexandra Cuza este o jurnalistă care a decis să lase pupitrul știrilor și să demonstreze că are o voce incredibilă pe scena Vocea României. Și a reușit, încă de la primele acorduri pentru că imediat ce a început să cânte a întors două scaune: pe al Irinei și al lui Tudor.

Îmi lipsește o voce blues-rock. Deși echipa mea este foarte numeroasă nu am o voce ca a ta”, i-a spus Tudor.

Poate nu am aceeași experiență ca Tudor în a fi antrenorul unei asemenea voci, pentru că e voce care trebuie dusă departe în acest concurs, dar ești un munte de talent, ești o provocare foarte mare. Vocea ta m-a făcut să te vreau foarte tare”, a încercat Irina să o convingă să meargă în echipa ei.

Cei doi antrenori au luptat cu toate armele pentru a o face pe Alexandra să îi aleagă și după mai multe minute în care nu au lipsit momente amuzante, tânăra a decis că va merge mai departe în concurs alături de Tudor.

Ultima ediție de audiții pe nevăzute a fost una plină de energie, alegeri neprevăzute, noutăți și suspans.

 

Citește și: Vocea României 2018. Irina Rimes îi face declarații lui Smiley: „Ești încântător, e greu să reziști”

Citește și: Vocea României 2018. Tudor Chirilă: „Cred că ești un concurent dificil”

Sursă foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter