Vedete pe Facebook: Zăvoranu dansează, Megan Fox se strâmbă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Când nu sunt la televizor sau pe prima pagină a ziarelor, vedetele fac tot posibilul să ţină legătura cu admiratorii lor, iar Facebook este cea mai accesibilă platformă…
… unde se pot afişa necenzurat, aşa cum sunt – amuzante, ridicole sau doar simpatice.

În ultima vreme a cam absentat din emisiunile de scandal, dar „Querida” nu şi-a lăsat fanii să aştepte prea mult. Mai mult, Oana Zăvoranu le-a pregătit o revenire spectaculoasă, fie şi numai virtuală, şi o demonstraţie artistică de zile mari.

Vedeta a postat pe Facebook un filmuleţ în care apare aşa cum o ştim, fără inhibiţii, în chiloţi şi sutien, în timp ce dansează lasciv de una singură.

După ce s-a zbenguit în faţa oglinzii timp de patru minute pe melodia „What you do to me” a lui Al Jarreau, Oana şi-a schimbat costumaţia de scenă, revenind cu o altă înregistrare, în care poartă o pereche de blugi rupţi şi o cămaşă descheiată.

„Sexy Oana… Ultima variantă de outfit şi dans a melodiei „What U Do To Me Baby” Al Jarreau… To be Continued :))Love ya’…”, notează artista, care se semnează la final.

Este cunoscută pasiunea Queridei pentru tot ce înseamnă activităţi artistice, însă motivul pentru care a ales să publice filmul pe reţeaua socială este unul mult mai serios decât intenţia de a-şi convinge fanii cu talentul său.

Cu zeci de pagini fantomă pe Facebook, Oana Zăvoranu duce o luptă surdă cu admiratorii săi pentru a-şi demonstra  identitatea pe adevăratul profil deschis pe reţeaua socială. Ca şi Bourne (din filmul „Identitatea lui Bourne”), Oana Zăvoranu pare neputincioasă în a-şi demonstra adevărata identitate pe Facebook.

Vedeta are zeci de profile pe reţeaua socială, fiecare actualizat la zi cu poze şi ştiri despre ea, aşa că Oana s-a văzut nevoită să demonstreze, prin câteva filmuleţe aproape porno, care dintre acestea este cel real.

„Cât e de ciudat să încerc să demonstrez că sunt eu aici… Sunt zeci de pagini „Oana Zăvoranu”… Eu le privesc uneori, mă bucur că am fani, dar e tare ciudat să nu pot demonstra…”, scrie Oana oarecum resemnată, pe profilul ei cel adevărat.

„Vor urma alte poze şi filme personale care vă vor lămuri. …Şi atunci aştept scuzele de rigoare celor care au vorbit extrem de urât aici… Chiar eu sunt şi e ridicolă toată această poveste…”, mai scrie vedeta care duce, se pare, o luptă surdă pentru a-şi dovedi identitatea. De altfel, cântăreaţa a şi solicitat admiratorilor săi suspicioşi să o supună la un test de credibilitate, cerându-le acestora să îi adreseze „întrebări care să le certifice că este ea”.

Printre profilele false create pe numele ei, există şi unul intitulat „Oana Zăvoranu Preşedinte”, sau altele mai ingenioase cum sunt „Susţinem Oana Zăvoranu” sau „Oana Zăvoranu împreună cu Pepe”.

Vedete pe Facebook: Zăvoranu dansează, Megan Fox se strâmbă

Vezi în pagina următoare cum arată profilul Facebook al lui Megan Fox!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter