Oameni transformaţi după un atac cerebral. Vezi poveştile incredibile

De Diana Zagrean, pe

Poveştile cu oameni care au devenit altcineva după un accident sunt destul de dese. Explicaţia medicală ar fi că emisferele creierului fac faţă stresului post traumatic şi şocurilor după cum cred de cuviinţă. Iată cele mai interesante poveşti ale unor oameni care s-au transformat complet în urma unui atac cerebral.

Inginerul care s-a transformat în artist digital după un AVC

Ken Walters suferea de depresie de mai bine de 19 ani, era blocat într-un scaun cu rotile şi rămăsese fără job în urma unui accident auto horror. Când credea că nimic nu se poate mai rău, bărbatul a suferit un accident vascular cerebral în 2005.
Când s-a trezit din comă, nu numai că scăpase de depresie, dar bărbatul s-a trezit că are chef să picteze pe calculator. A ajuns un artist digital atât de bun, încât a încheiat contracte grase cu mai multe companii multinaţionale producătoare de jocuri video şi asta la vârsta de 51 de ani.

Femeia care vorbeşte cu accent jamaican după un accident cerebral

Atacurile vasculare cerebrale nu transformă oamenii neapărat în altcineva, dar îi pot face să sune ca un străin. Este şi cazul Lindei Walker, o femeie de 60 de ani care s-a trezit că vorbeşte cu un accent tare ciudat după un AVC.
Femeia se plânge că rudele nu o mai înţeleg şi că vorbeşte cu puternic accent jamaican,deşi nici nu a fost vreodată în Jamaica.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte cazuri de oameni transformaţi în urma unui atac cerebral am găsit, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter