Brian May, la un pas de moarte din cauza unui atac de cord

De Unica.ro, pe
Brian May, chitaristul  trupei Queen, a dezvăluit faptul că a fost foarte aproape de moarte după ce a suferit un atac de cord. Artistul britanic a avut și o ruptură musculară, care s-a produs în timp ce se ocupa cu grădinăritul. 

Englezul în vârstă de 72 de ani a transmis prin intermediul unui video publicat pe profilul lui de Instagram că în ultima perioadă s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate. Acesta le-a povestit fanilor faptul că s-a confruntat cu dureri îngrozitoare de spate, din cauza unor probleme ale coloanei vertebrale, după 50 de ani de alergat cu chitara pe umăr.

„După investigaţiile medicale, am descoperit că de vină era nervul sciatic” a explicat acesta.

Citește și: Cum arată Julie, fiica lui Al Pacino

Madonna, în ipostaze provocatoare pe internet

Brian May, foarte aproape de moarte

„În contextul poveștii cu durerea de spate, am avut și un mic atac de cord. Spun mic pentru că nu m-a afectat foarte tare” a mărturisit May. Artistul a precizat că a simțit timp de 40 de minute durere în piept și amorțeală în mâini, în timp ce a transpirat. Acesta s-a gândit că ar putea fi vorba de un infarct, a chemat doctorul și a fost dus la spital.

I-au fost montate trei stenturi, iar acum Brian May se simte mai bine: „Am ieşit cu o inimă care este puternică acum, aşadar cred că sunt în formă bună pentru un timp”.

Aceste probleme l-au luat prin surprindere pe chitaristul britanic pentru că era convins că este un tip foarte sănătos, care se menținea în formă, mergea cu bicicleta și mânca sănătos.

„Credeam că sunt un tip foarte sănătos. Dar am avut trei artere congestionate şi a existat pericolul de blocare a sângelui către inimă”, a explicat artistul. „Toată lumea îmi spunea că am o tensiune bună, un puls bun. Şi mă menţin în formă, merg cu bicicleta, mănânc bine, fără prea multe grăsimi.”

„Am fost, de fapt, foarte aproape de moarte, dar nu am murit”, a mai spus Brian May, care se află acum în perioada de recuperare și va sta o perioadă departe de activitățile sale muzicale.

Sursă foto: Profimedia.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter