Tiger Woods, internat după un grav accident de circulație. Sportivul a avut noroc că a scăpat cu viață

De Unica.ro, pe
Tiger Woods a fost operat de urgență după un grav accident rutier petrecut la Los Angeles. Sportivul a suferit fracturi la ambele picioare. 

Tiger Woods, în vârstă de 45 de ani, a fost scos din maşină cu ajutorul specialiştilor în descarcerare. Internat de urgență, sportivul a fost operat la Harbour UCLA Medical Center, după ce a suferit mai multe fracturi la picioare. Acesta s-a trezit și se recuperează în urma intervenției chirurgicale.

Citește și: Tiger Woods, operat la spate. Cum se simte sportivul

Tiger Woods, grav accident de circulație

Accidentul s-a petrecut marți dimineață, 23 februarie 2021, în Los Angeles, pe o porțiune de drum periculoasă, unde se întâmplă adesea accidente din cauza vitezei excesive. Alex Villanueva, șeriful comitatul L.A, a declarat că “la momentul în care (n.r. mașina lui Woods) a trecut linia delimitatoare de la mijlocul drumului, până la punctul în care a fost găsită, sunt câțiva zeci de metri, semn că mergea cu o viteză relativ mai mare decât limita.”

Acesta a mai menționat faptul că nu au existat urme de derapaj sau de frânare. Mașina condusă de Tiger Woods a intrat pe contrasens, a lovit bordura, un copac și apoi s-a răsturnat de mai multe ori. Vehicul a fost grav avariat. Se pare că airbag-urile maşinii i-au salvat viaţa jucătorului de golf, potrivit The New York Times.

Chiar la începutul anului Tiger Woods a fost operat la spate și abia își anunțase revenirea în circuit. El a mai suferit intervenții chirugicale de-a lungul timpului, atât la spate, cât și la genunchi.

Citește și: Activistul Daniel Bodnar, despre evenimentul rutier în care a fost grav rănit: ”Tind să cred că nu a fost un simplu accident”

Nu este nici prima oară când sportivul este implicat într-un accident rutier. În 2009, Woods a plecat de acasă şi şi-a lovit maşina, Cadillac Escalade, de un hidrant şi apoi de un copac.

Intră în GALERIA FOTO să vezi imagini de la locul accidentului.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter