„Survivor Romania” va înlocui „Exatlon” la Kanal D din ianuarie

De Unica.ro, pe

Reality-show-ul american „Survivor” vine în România, sub sigla Kanal D. Emisiunea „Survivor Romania” va înlocui emisiunea „Exatlon”.

Kanal D a transmis că formatul emisiunii este cel original, produs de Acun Medya, care a fost difuzat și în țări precum Grecia și Turcia, unde a avut un succes fulminant. În acele țări, a atins chiar și 50% din cota de piață.

A început deja castingul pentru un prim sezon – iar dacă lucrurile merg conform planului, show-ul ar putea să apară la televizor în luna ianuarie a anului 2020.

Echipa finală de concurenți va fi formată pe jumătate din vedete, pe jumătate din oameni obișnuiți. Ei vor fi lăsați în mijlocul naturii, în Republica Dominicană, unde vor trebui să își construiască singuri adăpost, să găsească mâncare și să treacă de probe intense care le vor testa forța, rapiditatea, inteligența și creativitatea. Totodată, ei vor trebui să își găsească aliați, pentru a se asigura că nu vor fi dați afară la consiliile tribale care au loc la finalul fiecărui episod.

Nu este prima oară când formatul „Survivor” vine în România. În 2016, emisiunea „Supraviețuitorul” a fost difuzată pe Pro TV, dar a fost întreruptă după un sezon, din cauza audiențelor slabe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter