Povestea emoționantă a italiencei originare din Nigeria, care a întors toate scaunele la Vocea României

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 septembrie 2017, 13:18
O tânără din Italia, de origine nigeriană, a reuşit să întoarcă toate scaunele la audițiile pe nevăzute de la "Vocea României". Povestea ei de viață e impresionantă - Meriam Jane Ndubuisi avea doar șase ani când tatăl ei și-a abandonat familia. Fata, al cărei nume înseamnă "prințesă" în nigeriană, a rămas alături de mamă și de fratele său mai mic. Ulterior, în 2006, și mama a plecat de lângă ei, iar Meriam a fost nevoită să-și crească singură fratele mai mic.

Traumatizată de faptul că ambii părinți i-au părăsit, Meriam a făcut tot posibilul să rămână lângă fratele ei și să facă ceva pentru a reuși în viață. Marcată și de comentariile rasiste ale celor din jur, tânăra a recunoscut acum că toate aceste lucruri au influențat-o mult și că este timidă și neîncrezătoare.

„Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară… Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită. Părinţii nu ar trebui să-şi lase copiii niciodată”, a mărturisit Meriam în materialul de prezentare pentru „Vocea României”.

Citește șiAdrian Despot, primul interviu despre Vocea României

Citește șiTudor Chirilă: “Mi s-a părut că există o conexiune specială între public și concurenții mei”

Tudor Chirilă a fost primul jurat care s-a întors

Tudor Chirilă s-a întors la scurt timp după ce Meriam a început să cânte. Juratul nu numai că a rupt butonul scaunului de la „Vocea României”, dar i l-a și dăruit tinerei.

Întrebată de ceilalți jurați cum a ajuns în România, fata a spus că a cunoscut mai mulți români „deschişi la minte, pentru care nu contează culoarea pielii sau rasa” și că speră că în țara noastră va reuși să-și împlinească visul de a deveni cântăreață.

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter