Petreceri de Halloween şi filme tematice la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:19

Strigoi, vârcolaci şi vampiri vor bântui în acest weekend străzile Bucureştiului de Halloween, în căutare de… distracţie şi plăcinte cu dovleac. Dacă ţi-ai pregătit…
 …şi tu costumul de Halloween şi lanterna lui Jack, iată ce petreceri te aşteaptă  în oraş, căci sărbătoarea nu va fi trecută cu vederea.

Petreceri de Halloween

Atmosfera Halloween-ului ului a pus cu totul stăpânire pe oraş, astfel că nu există club fără petrecere de Halloween. Organizatorii au pregătit chiar şi surprize celor care vin deghizaţi, pe lângă privilegiul intrării libere la distracţie tot weekend-ul. Aşadar, ia-ţi outfit-ul corespunzător şi mergi pe Lipscani, în Old City, Obey Club, Expirat, precum şi în Old City, de pe strada Franceză, Goblin (Strada Smardan 30) sau Wings Club (Mihai Eminescu 127) la „Dia De Los Muertos”, dacă vrei să sărbătoreşti cum se cuvine Halloween-ul.

Dacă nu te-ai pregătit deja, dă o fugă mai întâi pe la atelierul Aiurea, de pe Gabroveni 24, unde găseşti absolut tot ce îţi trebuie ca să arăţi „bine” de Hallloween, de la machiaj, styling şi până la costume şi dovleci sculptaţi.

Artiştii şi stiliştii te aşteaptă cu un program prelungit: vineri şi sâmbătă între 12.00 şi 24.00.

Proiecţii 3D speciale de Halloween

Dacă eşti amatoare de filme horror, The Light Cinema ţi-a pregtit sâmbătă noapte experienţe nebuneşti de Hallowen.

De la 23:50, vor rula până dimineaţă proiecţii „Crazy Halloween”, în 2D şi 3D. Dacă le duci un dovleac, ai reducere la filme – Casa de vis, Noaptea rechinilor 3D, Pericol nevazut, Destinatie finala 5 3D, Noapte de groaza 3D – şi acces liber la petrecerea de după.

Concert The Mono Jacks

Celebri pentru „Maria”, „Come Back Girl”, The Mono Jacks te aşteaptă să inaugurezi alături de ei lansarea celui mai nou single care îţi este dedicat – „Woman”.

Foarte apreciată şi îndrăgită, trupa formată de Doru Trăscău de la AB4 va concerta pe 28 octombrie în Jukebox Venue, din strada Turturelelor 11, începând cu ora 21:00.

Festivalul Naţional de Teatru 2011

Devoratorii de cultură nu trebuie să rateze una dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea teatrului.
Cea de-a 21-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru te va încântă fără niciun dubiu cu cele mai celebre, aplaudate şi nemuritoare spectacole teatrale.

Festivalul, care se desfăşoară între 28 octombrie şi 6 noiembrie în toate teatrele din Bucureşti, aduce producţii şi invitaţi de prestigiu din străinătate.

Printre spectacolele ce vor fi puse în scenă se numără „Trei surori” şi „Pescăruşul” de A.P.Cehov, „Mansardă la Paris” de Matei Vişniec, „Poveşti călătoare – Capul Verde”, de Natalia Luiza.

Verifică aici întregul program al Festivalului Naţional de Teatru 2011.

Târg Halloween Handmade

După cele tradiţionale a venit şi vremea târgului de Halloween în acest weekend, aşa că pe lângă petrecerile din cluburi, te poţi delecta cu o plimbare revigorantă prin parc şi o expoziţie interesantă realizată manual.
„Handmade en Vogue”, intitulată în acest weekeend „Halloween Handmade”, te aşteaptă în Herăstrău, în Zona Roata Mare, începând cu ora 18:00.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter