Păpuşile Muppets, Adam Sandler şi „Măcelul” lui Roman Polanski în cinematografe

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 11:44

Cea mai îndrăgită familie de marionete din istoria desenelor animate revine în forţă pe marile ecrane! The Muppets, create de Jim Henson în anii ’50, vor concura însă cu Adam Sandler, care apare travestit într-o nouă aventură tipică lui, dar şi „Măcelul” regizorului Polanski ar putea „decima” box-office-ul în acest weekend.
Iată ce premiere rulează în acest sfârşit de săptămână în cinematografe.

The Muppets/ Păpuşile Muppets

Broscoiul Kermit, Miss Piggy şi restul echipei din „Păpuşile Muppets” se pregătesc de noi peripeţii, în cea mai nouă aventură ecranizată, regizată de James Bobin.

Despre popularele personaje create de păpuşarul Henson s-au făcut numeroase filme, în care Kermit the Frog, Miss Piggy, Animal, Fozzie şi Gonzo cuceresc Manhattan-ul, ajung la Hollywood, îl cunosc Vrăjitorul din Oz sau călătoresc în spaţiu şi pe Insula Comorilor.
De data asta, familia Muppets ajunge în Los Angeles.

Carnage/ Doamne… ce măcel!

O uimitoare frescă familială, elegant construită şi fascinant redată, despre două familii care uită de aparenţele onorabile după ce copiii lor sunt implicaţi într-un conflict.

Filmul este o dramă de familie cu accente comice ce promite atenţie la festivalurile care se anunţă. Regizorul Roman Polanski îi cooptează în acest proiect pe Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz şi John C. Reilly.

Jack and Jill/ Jack şi Jill

După un scenariu scris chiar de el, Adam Sandler revine la puterea a doua într-o nouă comedie de zile mari.
Simpaticul actor îşi reia, nu rolul, ci rolurile, acesta interpretând doi fraţi gemeni care se urăsc de moarte.

Ideea ar fi că Jack duce o viaţă perfectă până când sora lui geamănă Jill se autoinvită, ca în fiecare an de Ziua Recunoştinţei, acasă la el. Când devine clar că Jill nu mai are de gând să plece, Jack pune în aplicare mai multe scheme care speră că o vor pune pe fugă.

Îi mai vedem pe Al Pacino şi Katie Holmes în acest film regizat de Dennis Dugan.

The Darkest Hour/ Vremuri întunecate

Pentru amatorii de filme de groază, cineastul Chris Gorak (regizor artistic la Fight Club) propune un SF terifiant şi… ireal.

Cinci tineri nord-americani sosesc în capitala Rusiei pentru a petrece o vacanţă de vis, dar se trezesc blocaţi într-un oraş invadat de o specie extraterestră malefică, ce dezintegrează deopotrivă oameni şi animale.

În distribuţie se regăsesc Emile Hirsch, Olivia Thirlby şi Max Minghella.

Vezi care sunt premierele spectaculoase ale anului în cinematografele din România.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter