Pantofii cu toc înalt, interzişi în Rusia? Cum au reacţionat femeile

De Geo Berciu, pe

Doamnele şi domnişoarele din Rusia au în faţă un viitor negru, dacă stăm să ne gândim că parlamentul ţării doreşte interzicerea purtării pantofilor cu toc.

Oleg Miheiev, deputat din partea partidul de centru-stânga Rusia Dreaptă, a trimis o propunere Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kazahstan, căreia îi solicită să impună producătorilor de pantofi o dimeniune maximală pentru înălţimea tocurilor, dar şi să interzică pantofii cu talpă plată.

Chiar dacă la prima vedere pare o aberaţie, politicianul rus şi-a întemeiat proiectul pe un studiu alarmant: aproximativ 40% din populaţia rusă suferă de platfus, iar pantofii incomozi sunt o cauză a apariţiei a numeroase vătămări ale picioarelor.”Efectele negative ale purtării pantofilor foarte înalţi sau a pantofilor plaţi sunt în prezent recunoscute de experţii din lumea întreagă. Este necesar să schimbăm această tendinţă”, a declarat deputatul.

Reacţiile femeilor la propunerea lui Oleg Miheiev nu au întârziat să apară. „Colegele mele de sex feminin nu mai vorbesc cu mine”, a povestit el. De asemenea, proiectul a provocat deja o furtună mediatică în Rusia, iar multe doamne şi domnişoare au afirmat că, dacă pantofii cu toc înalt vor fi interzişi, atunci ele vor începe să poarte, deliberat, doar astfel de pantofi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter