(P) Experiență gastronomică incredibilă, la Gulliver Delta Resort!

De Unica.ro, pe
Pentru gurmanzii din toată lumea, Delta Dunării este un adevărat paradis unde peștele nu lipsește de pe nicio masă. Alege un sejur de basm de la Gulliver Delta Resort care te întâmpină cu cele mai bune preparate lipovenești gătite după rețete moștenite din străbuni.

Delta Dunării, acest ținut unic al Europei este o adevărată oază de liniște și relaxare ce îți descoperă rezervații naturale minunate, cu maluri înțesate de papură, rogoz și stuf, fiind de altfel și cea mai mare și compactă zonă de stufăriș din lume.

Bucătărie lipovenească de top

Gulliver Delta Resort, amplasat într-o adevărată grădină a Edenului, te poftește la masă, știind că, fericirea trece prin stomac … Vei descoperi că bucătarii gătesc aici cel mai bun borș de pește la ceaun, chiar pe malul Dunării, care îl va face să fie mai gustos fiind servit într-un cadru luxuriant cu vederi spre paradis.

Iar acesta este doar începutul… Tradițiile pescărești au fost transmise din generație în generație, astfel că șederea la Gulliver Delta Resort îți rezervă și alte surprize culinare, precum deliciosul somn marinat în sos de roșii picant, știucă umplută cu legume la cuptor, crap cu vin roșu, caras la grătar cu mămăliguță și mujdei, știucă cu hrean și nelipsita salată de icre cu ceapă. Și unde mai pui și faptul că masa este servită în cel mai potrivit loc pentru a te bucura de vederi uimitoare asupra Deltei, care te vor face să te simți ca parte dintr-o poveste.

unica.Delta Dunarii.22.05.2017.GT (3)

Plimbări cu barca pe canale, la Gulliver Delta Resort

Complexa și minunata Deltă a Dunării este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din România, fiind cea mai bine conservată dintre deltele europene, motiv pentru care a fost inclusă în Patrimoniul Mondial al UNESCO din anul 1991.

Amplasat excelent în Uzlina, una dintre cele mai spectaculoase oaze ale Deltei Dunării, la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, hotelul Gulliver Delta Resort este un bun punct de pornire în excursii în împrejurimi, pentru a explora aceste locuri minunate. Pornește într-o plimbare cu barca pe canale și lacuri și evadează în acest mediu natural binecuvântat, unde natura este protejată, iar raiul aparține miilor de specii de copaci, plante și insecte și sutelor de specii de păsări și pești.

unica.Delta Dunarii.22.05.2017.GT (2)

De Geanina Ichim

Vacante in Delta pentru Seniori 4 zile!

*Tarife de la 458 lei/persoana, date de plecare: 25.05; 05.06; 08.06.

*Tarife de la 564 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06

Servicii incluse: 3 nopti de cazare si masa conform programului ales (demipensiune/ pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter