„Oh, Ramona!”, încasări record în box office-ul românesc

De Oana Savin, pe
„Oh, Ramona!” A devenit prima producție românească care a înregistrat încasări de peste un milion de dolari, după a treia săptămână petrecute în cinematografe.

Potrivit Cinemagia, pelicula românească a rămas și după cel de al treilea weekend în top, iar în săptămâna 25 februarie -3 martie 36.635 de spectatori s-au alăturat numărului record de vizionări înregistrat la lansare.

Filmul a avut încasări de 1.031.211 dolari. Astfel, pelicula regizată de Cristina Jacob și realizată în limba engleză a devenit prima producție autohtonă care a depășit nivelul de un milion de dolari din încasări.

De asemenea, este pentru prima dată din anul 2002 când un film românesc depășește pragul de 200.000 de spectatori.

„Oh, Ramona!” urmăreşte transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-şi trăieşte candid şi autoironic prima poveste de dragoste, inocentă şi neîmpărtăşită, în alternanţă cu a doua poveste, intensă şi nebunească, incapabil să facă o alegere.

Povestea românească din ficţiunea autobiografică „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob, a devenit în viziunea şi execuţia regizorului un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Din distribuție fac parte Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell şi Alex Coteţ.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter