Oameni care trăiesc cu rudele moarte. Vezi video şocante

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni nu pot să treacă peste durerea cauzată de pierderea unei persoane dragi. Dacă majoritatea oamenilor merg la cimitir şi depun flori, sau vorbesc din când în când despre decedat, există şi oameni care trăiesc cu rudele moarte. Vezi poveştile ciudate şi video şocante.
 

Femeia care îşi îmbălsămează regulat fiul mort de 18 ani. VIDEO Şocant!

Joni Bakaradze, din Georgia, a murit în urmă cu 18 ani, la vârsta de 22 de ani. Cum fiul lui avea doar doi ani atunci când tatăl lui a murit prematur, familia a luat o decizie şocantă.
Ei au decis să nu-l îngroape, ci să-l ţină în casă, într-un sicriu cu geam, pentru ca bebeluşul lui „să apuce să-şi vadă tatăl în realitate, nu doar în fotografii”.
Mai bizar, mama decedatului, Tsiuri Kvaratskhelia s-a apucat să şteargă praful de pe sicriu, să îmbrace cadavrul în haine curate şi să îmbălsămeze corpul regulat cu un amestec de vodkă şi substanţe conservante.
Atenţie: Acest videoclip conţine imagini care vă pot afecta emoţional.

Bărbatul care şi-a dezgropat nevasta şi doarme cu ea închisă într-o statuetă de ghips. VIDEO Şocant!

Un vietnamez a făcut senzaţie în 2009, când presa a aflat că bărbatul îşi dezgropase nevasta moartă şi o închisese într-o statuetă în mărime naturală din ghips, cu care dormea în fiecare noapte.
Bărbatul de 57 de ani spune că dormind lângă cadavrul încasetat al soţiei, „se antrenază” pentru următoarea reîncarnare.
Atenţie: Acest videoclip conţine imagini care vă pot afecta emoţional.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter