O profesoară și-a dat viața pentru a salva o fetiță de șase ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 14 ianuarie 2019, 18:12
 Dawn Croke nu putut să privească cum o mașină de teren era pe cale să spulbere o fetiță și a ajutat-o cu prețul propriei vieți.

Tânăra în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii, a împins-o pe copilă din calea autoturismului, dar asta a costat-o viața. Nu a mai avut timp să se ferească și impactul i-a fost fatal. Dawn Croke a murit în apropiere de Școala Națională St. Crona, în Dungloe, Irlanda, acolo unde se afla alături de partenerul său, Paddy McHugh, și fiica acestuia, conform ȘtirileProTv.

Fetița de șase ani a fost transportată la spital cu fractură de pelvis și o rană la picior, dar viața sa nu este în pericol și se va recupera complet.

Vestea accidentului a îndurerat întreg comitatul Donegal, familia tinerei fiind una foarte cunoscută și respectată. Atât ea, cât și tatăl ei, erau profesori la școala comunitară Roses, care și-a suspendat cursurile în semn de apreciere pentru profesoara eroină.

Colegii i-au sprijinit familia și au avut numai cuvinte de laudă la adresa femeii: „Le transmitem sincere condoleanțe familiei, după moartea colegei și prietenei noastre Dawin Croke. Era o profesoară minunată. Ne amintim cu iubire de ea și ne rugăm pentru apropiați în aceste vremuri grele”, a transmis conducerea școlii.

„Dawin era o persoană excepțională, cu o personalitate impresionantă și o căldură care radia. O știam bine, face parte dintr-o familie respectată. Recent, a vizitat un centru pentru persoane fără adăpost din Dublin, pentru că strânsese 1.000 de euro, alături de elevii ei, pe care i-a donat. A fost iubită și de colegi și de elevi”, a mărturisit un apropiat al familiei.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter