O mamă a chemat preotul după ce fiica ei și-a făcut un tatuaj

De Oana Savin, pe
Unii părinți nu sunt deloc de acord ca fiii sau fiicele lor să își facă un tatuaj, invocând, deseori motive religioase. Dar mama aceasta a dus totul la extrem. O tânără din California și-a făcut un tatuaj, iar când mama ei a văzut, a chemat imediat preotul.

Cazul lui Stevey Java a devenit viral, după ce fata a povestit pe o rețea de socializare cum mama sa s-a supărat atât de tare că și-a făcut un tatuaj că a chemat preotul.

Inițial, tânăra s-a prefăcut că doarme în momentul în care preotul a sunat la ușă, dar s-a gândit că nu va fi suficient. Așa că a încuiat ușa la cameră, a sărit pe geam și a fugit la cea mai apropiată cafenea.

Tatuajul pe care mama ei l-a văzut era un trandafir desenat pe încheietura mâinii, însă Stevey mai are unul de care femeia nu știe nimic: un pahar de martini.

Stevey a povestit ce s-a întâmplat:

Mi-am făcut un tatuaj în luna aprilie, aproape toată lumea știa de el, în afară de mama, ceea ce a fost ciudat pentru că nu încercam să îl ascund. Apoi, după o lună, în mai, am fost cu mama la o librărie. Îmi amintesc că m-am întins după o carte și atunci l-a văzut”, își amintește fata.

Cum este extrem de religioasă, a fost bineînțeles supărată. Știam de mult timp că vorbește cu pastorul despre mine deoarece nu sunt credincioasă și recent, am încetat să mai merg la Biserică. Așa că probabil tatuajul meu a fost ultima picătură. Îmi amintesc că a fost supărată. Și apoi am mers acasă iar mai târziu, în aceeași seară, de nicăieri, pastorul a apărut la ușa noastră”, a continuat Stevey.

Am spus: trebuie să sar. Așa că am încuiat ușa de la camera mea, m-am cățărat pe acoperiș după care am sărit pe mașină și am condus până la cea mai apropiată cafenea. M-am întors mai târziu, iar pastorul deja plecase și mama adormise. Dimineața următoare era foarte supărată. Nu a mai chemat pastorul și simt că s-a obișnuit oarecum cu tatuajul. Doar mi-a spus să nu îmi mai fac altul”, a spus amuzată tânăra.

Viața mea este o serie de evenimente. De fapt mi-am făcut două tatuaje în acea zi, unul ce reprezintă un pahar mic de martini pe încheietura stângă și altul un trandafir indie, pe care l-a văzut”, a încheiat Java.

Fata a postat toată aventura pe Twitter, iar internauți au rămas confuzi, neînțelegând cum pastorul ar fi putut rezolva ceva.

Se presupune că pastorul ar fi trebuit să înlăture tatuajul? Nu înțeleg”, a scris un prieten de-ai tinerei.

Citește și: George Clooney, spitalizat de urgență. Actorul a fost implicat într-un accident

Citește și: Un bărbat și-a dat peste cap apartamentul pentru a-și testa iubita. Vezi reacția fetei

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter