O femeie spune că nu își găsește iubit pentru că este „prea frumoasă”

De Oana Savin, pe
Un model pentru costume de baie susține că nu își găsește iubit pentru că este prea frumoasă, iar bărbații se simt intimidați și nu îndrăznesc să o abordeze.

Modelul britanic Jenna Thompson a afirmat că îi este foarte greu să își găsească un partener de viață din cauza frumuseții ei.

Femeia, care are doi copii cu fostul iubit de care s-a despărțit în urmă cu doi ani, a dezvăluit că viața ei amoroasă este un dezastru și pune asta pe seama fizicului ei.

Cred că intimidez bărbații de treabă. Se pare că atrag doar tipi care urmăresc un singur lucru, aventuri de o noapte. Nimeni nu caută o relație serioasă”, a declarat Jenna în emisiunea „This Morning”.

Mai mult, ea a spus că a fost sfătuită să își schimbe înfățișarea și a descris cu lux de amănunte cum arată bărbatul ideal în opinia sa.

Nu cred că poți fi tu cu adevărat dacă te schimbi doar pentru a te încadra într-o anumită categorie. Cât timp poți purta o mască? În plus, nu vei fi niciodată complet sincer cu persoana de lângă tine. Poate că pur și simplu nu am întâlnit eu persoana potrivită. Poate că e vorba despre genul de bărbat pe care îl caut, pentru că în mod clar am un tipar. Îmi plac tipii cu multe tatuaje, cu un fizic frumos, care au grijă de propria persoană. Am nevoie de cineva care se poate conecta cu mine la un nivel mai profund”, a explicat Jenna Thompson.

Dar declarațiile modelului au atras imediat critici din partea telespectatorilor, care au acuzat-o de narcisism și că se contrazice în afirmații.

Prea frumoasă să-mi găsesc iubit… Nu sunt vreun Tom Cruise, dar e destul de comună, cu siguranță nu ”prea frumoasă””, a comentat un bărbat la adresa ei.

Ești într-adevăr prea frumoasă pentru unii bărbați, dar nu pentru toți. Frumusețea din interior, nu din exterior”, a spus o altă persoană.

Doamna Fake crede că este prea frumoasă pentru a-și găsi iubit, bineînțeles că asta crede. Eu cred că cineva are un ego inflamat”, a comentat un alt telespectator.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jenna Thompson.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter