O femeie de 61 de ani, mamă surogată pentru fiul ei homosexual

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 aprilie 2019, 16:37
O femeie a reușit să îi indeplinească fiului ei cea mai mare dorință, aceea de a deveni tată. Femeia a fost mamă surogat și a adus pe lume propria nepoată. 

Matthew Eledge și Elliot Dougherty formează un cuplu de homosexuali care și-a dorit să întemeieze o familie și să aibă un copil. Cei doi au început să caute soluții pentru ca visul lor să devină realitate și au găsit o soluție cu totul și cu totul neobișnuită, potrivit libertatea.ro.

Mama lui Matthew Eledge le-a fost alături în acest demers și a acceptat să devină mamă surogat pentru copilul celor doi. După mai multe teste, medicii și-au dat acordul pentru ca femeia în vârstă de aproximativ 60 de ani să înceapă procedurile de fertilizare.

”La început am râs cu toții și a fost o glumă în familie” a povestit Cecile Eledge, care a menționat că discuția a avut loc în urmă cu doi ani.

Mostra de spermă a fost prelevată de la fiul ei, iar ovulele au fost donate de sora lui Elliot Dougherty.

Astfel, după o sarcină perfect normală, Cecile Eledge a născut o fetiță sănătoasă, pe care au botezat-o Uma Louise. Cu toții o iubesc și au grijă de micuța care a venit pe lume într-un mod atât de… neobișnuit.

Sursă foto: Libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter