O femeie cu COVID-19, intubată, a născut o fetiță sănătoasă

De Unica.ro, pe

RO Vaccinare a dezvăluit un caz impresionat, „o minune care s-a întâmplat la secția de ATI din cadrul Spitalului Județean din Timișoara”. O femeie care a stat o perioadă intubată a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Așa cum este prezentat în video-ul publicat de RO Vaccinare, femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost internată în urmă cu aproximativ trei luni din cauza COVID-19. Starea ei s-a deteriorat și medicii au fost nevoiți să o intubeze.

Avem o pacientă tânără, de 40 de ani, însărcinată, care este și intubată. Verificăm zilnic bebele. Este o fetiță. Are o fetiță doamna, 22 de săptămâni. A venit la spital, la clinica de Obstetrică-Ginecologie. Starea ei s-a deteriorat. A venit cu afectare pulmonară inițial de 20 – 25%. Ulterior s-a deteriorat și a necesitat să fie intubată. Acum este cu afectare pulmonară peste 75%. Nu este vaccinată. Soțul este vaccinat. Au și un copil care și el are COVID, este la spital. Sperăm să fie bine, spunea medicul Adelina Băloi în urmă cu trei luni.

Citește și: Speak și Ștefania au COVID-19. „Într-adevăr, suntem pozitivi”

Jason Momoa și Lisa Bonet ar fi divorțat din cauza vaccinului COVID-19

Elton John are COVID-19. Cum se simte artistul

Cum se simte Giulia Anghelescu după vindecarea de COVID-19

Femeia, deși era intubată, a născut o fetiță sănătoasă

Când sarcina a ajuns la 30 de săptămâni, femeia, care era intubată și ventilată mecanic, a născut.

Din fericire, atât ea, cât și fetița sunt bine. Mămica a plecat acasă, fetița este încă în spital pentru că mai trebuie să câștige puțin în greutate, dar este bine.

S-a trezit după două luni și jumătate de stat în Terapie Intesivă, dar din punctul ei de vedere a fost internată doar de două săptămâni. Nu și-a adus aminte nimic. Într-adevăr, impactul emoțional și psihologic este mare și a fost nevoie de susținere. Poate de multe ori uităm că nu doar medicamentele și ce există fizic avem nevoie, ci și de susținerea psihică. Și e un impact puternic atât pentru ea, dar mai ales pentru familie, pentru că ea nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, dar familia a fost alături de ea în anumite momente, că i-am și lăsat să o viziteze. Au văzut-o în stare foarte gravă și cumva și ei au nevoie de suport emoțional, a mai spus Adelina Băloi.

Familia a decis ca fetița să poarte numele medicului care i-a îngrijit mama, Adelina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter