O femeie a slăbit 45 de kilograme renunțând la un aliment

De Unica.ro, pe
O femeie din Marea Britanie a reușit să slăbească 45 de kilograme într-un an după ce a renunțat la o băutură carbogazoasă. Tânăra în vârstă de 27 de ani avea 112 kilograme și suferea de depresie post-natală când a decis că este momentul să facă o schimbare în viața sa.

Samantha North s-a luptat cu kilogramele în plus încă din copilărie și deseori era agresată la școală fiind numită „grăsană” sau „Domnișoara Balon”. După ce l-a adus pe lume pe primul ei fiu, Jack, în vârstă de 5 ani, femeia a început să consume și mai multe dulciuri pentru a-i da doza de energie necesară epntru a trece peste fiecare zi.

Astfel, Samantha a ajuns să cântărească 112 kilograme. Ea nu consuma niciodată apă, însă în schimb consuma trei doze de suc pe zi. După ce s-a născut cel de al doilea copil, Olivia (2 ani), tânăra a început să aibă probleme cu sănătatea mentală. S-a luptat cu depresia postnatală, nu avea niciun pic de energie și nu mai avea poftă de viață.

Îngrijorată că cei doi copii ai săi ar putea să îi preia obiceiurile de a sări peste mese și de a lua gustări dulci, Samantha a decis să slăbească: a găsit un antrenor personal care a ajutat-o cu nutriția și exercițiile și a renunțat la dozele zilnice de suc.

În nici un an, femeia a slăbit aproape 45 de kilograme și spune că niciodată nu a fost mai fericită. Acum are energie pentru a se juca cu copiii săi și iubește să meargă la cumpărături deoarece știe că va găsi cu ușurință haine care să i se potrivească.

Mai mult, în luna octombrie, Samantha a realizat o ședință foto sexy.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Samantha, înainte și după ce a slăbit.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter