O adolescentă a supraviețuit miraculos după ce a fost împușcată de 7 ori

De Oana Dinu, pe
O adolescentă a supraviețuit miraculos după ce a fost împușcată de 7 ori. Ella Whistler, în vârstă de 13 ani, a fost victima unui atac armat ce a avut loc la școala unde învăța.

Ella Whistler, în vârstă de 13 ani, a supraviețuit într-un mod miraculos după ce a fost împușcată de 7 ori în față, gât, piept și brațe. Atacul armat a avut loc la Noblesville West Middle School, din Indiana, acolo unde tânăra învăța., conform time.com.

Profesorul de știință care se afla în clasă la momentul respectiv a fost și el împușcat de 3 ori, dar a reușit să îl imobilizeze pe atacator. Jason Seaman, în vârstă de 29 de ani, nu a suferit răni grave. El a fost lăudat pentru curajul și atitudinea eroică de care a dat dovadă.

„Vreau să precizez că acțiunile mele din acea zi, în mintea mea, erau singurele acțiuni acceptabile pe care le-aș fi putut face în acele circumstanțe” a declarat Seaman.

Adolescenta a fost dusă de urgență la spital după ce a fost împușcată de un coleg care a intrat în clasă înarmat cu două pistoale și a început să tragă la întâmplare.

Conform familiei, aceasta a suferit răni grave care i-au pus viața în pericol și a fost operată din cauza insuficienței pulmonare și a multiplelor leziuni care au inclus maxilarul, vertebrele, clavicula, precum și leziuni ale sistemului nervos. Tânăra a supraviețuit și acum se află în stare stabilă, dar va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Suspectul va rămâne într-un centru de detenție pentru minori până ce autoritățile vor strânge mai multe informații despre el. Nu se cunoaște cauza atacului și nici dacă Ella a fost ținta colegului ei.

Citește și:

Noroc pur la loterie: Un francez a câștigat de două ori câte 1 milion de euro

Kate Spade s-a sinucis. Creatoarea de modă a fost găsită spânzurată

Sursă foto: captură foto Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter